Nieuws

Zomer fashion trends 2018

De zomer is in het land en dat vertaalt zich ook naar nieuwe trends op gebied van wonen.

Zoals elk jaar zijn er een aantal vaste waarden die een gans jaar of meerdere jaren trendy blijken te zijn maar met het wisselen van verschillende seizoenen komen er opnieuw een aantal nieuwe nieuwe trends bij.

 

Hout is een blijvertje

Voor de liefhebbers van hout is dit natuurlijk goed nieuws. Het hout en houten interieurs zijn weer helemaal in. In 2017 zagen we opnieuw een stille opmars van hout in de verschillende woonstijlen met vooral de nadruk op houten meubilair. Nu naar de zomer van 2018 blijft deze trend voortzetten met vooral houten blikvangers in een interieur. Mensen willen met deze trend terug naar de natuur, naar buiten en naar duurzame materialen. Vooral vloeren worden meer en meer in hout gekozen.

 

Eén met de natuur:

Weer naar het groene,naar één met de natuur is iets dat sterk naar voor komt als men de fashion trends voor deze zomer bekijkt. Dat vertaalt hem vooral in het gebruik van veel planten. Ze mogen zelfs in het oog springen in de woning. Planten en bloemen geven een oase van rust. Hoe groter de planten, hoe meer uitstraling ze hebben.

 

Metaal in je interieur

Hou je niet van hout, dan is er ook goed nieuws want metaal springt er ook bovenuit naar de zomer toe. Vooral de decoratie mag in zilver of goudkleurig metaal. Of een luster in metallic om toch een moderne toets aan de woonkamer te geven.

 

Zomer fashion kleuren

Kleur op kleur op kleur wordt meer en meer gebruikt om een stukje vrolijkheid mee te nemen in de woning. Meer en meer is het idee van een woning om je terug te trekken van de stressvolle buitenwereld. De woning wordt als veilige haven beschouwd waar men kan zijn wie men wil zijn.

De modekleuren voor deze zomer zijn vooral bruin, rood en blauwtinten. Met deze kleuren in het interieur wil men de warmte van thuis benadrukken. Want thuis is zoals een cocon, een plaats om tot rust te komen. Men kan inspiratie opdoen in een zachte, warme omgeving waar niemand elkaar stoort.

Wit is dus helemaal passé. Enkel de badkamer kan in deze neutrale tint nog. Een badkamer mag er uit zien als een spa en afgewerkt worden in verschillende witte tinten.

Meer over beauty en andere tips kan men hier terugvinden.

Reacties uitgeschakeld voor Zomer fashion trends 2018