smartengeld
Nieuws

Onderneem stappen na een verkeersongeluk

Bent u onlangs betrokken geweest bij een verkeersongeluk? Of sterker nog: bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Dan is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Het is goed voor te stellen dat u bent geschrokken door de gehele situatie en dat het voor u moeilijk is om er over te spreken. Toch is het heel belangrijk om dit wel te doen! Niet alleen voor het genezingsproces. Maar ook omdat u waarschijnlijk recht heeft op een letselschadevergoeding als gevolg van het ongeluk. Benieuwd of u recht heeft op smartengeld en hoe u dit precies kunt claimen? Wij vertellen het in dit artikel! Blijf daarom zeker nog even verder lezen als u hier meer over wilt weten.

Heb ik recht op letselschade?

Het hangt van verschillende factoren af of u recht heeft op letselschade of niet. Als slachtoffer van een verkeersongeluk is het in ieder geval altijd belangrijk om alle gemaakte kosten goed bij te houden. We hebben het hierbij niet alleen om de kosten met betrekking tot artsen, dokters en ziekenhuizen. Maar ook kosten die gemaakt worden als gevolg van uw letsel. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van uw huis wat u niet meer zelfstandig kunt doen door uw verwondingen, of bijvoorbeeld de vele kilometers die u met de auto heeft gereden om bij het ziekenhuis te komen.

Een letselschade jurist inschakelen

Een specialist op het gebied van letselschade kan u helpen bij het claimen van uw vergoeding. De hoogte van uw letselschadevergoeding is op voorhand lastig te bepalen. Wat wel mogelijk is, is om een inschatting te maken. Ga naar de website https://www.letselschade-berekenen.nl/ en ga samen met een specialist aan de slag met de berekening. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw claim haalt, en dat u krijgt waar u recht op heeft.

Letselschade slachtoffer door een andere situatie

Bent u letselschade slachtoffer geworden door een andere situatie dan een verkeersongeval? Wanneer u bent gebeten door een hond, een ongeval heeft gehad in de sportschool, of verwondingen heeft opgelopen op de werkvloer bent u ook slachtoffer van letselschade. Bij deze of vergelijkbare situaties heeft u ook alle recht om een vergoeding te claimen bij de tegenpartij die het ongeval veroorzaakt heeft. Ook hierbij geldt natuurlijk dat een juridische specialist je kan helpen met advies op maat. Zo heeft u alle zekerheid om het maximale schadevergoedingsbedrag te kunnen claimen bij de tegenpartij.

Reacties uitgeschakeld voor Onderneem stappen na een verkeersongeluk