toolnation
Nieuws

Onmisbare toppers voor elk huishouden

Regelmatig vertel ik je in mijn blogs over allerlei producten en waarom ze zo geweldig zijn. Ik besloot om het vandaag een klein beetje anders aan te pakken. Zo leek het mij een goed idee om verschillende winkel toppers tegelijkertijd te behandelen. Mijn uitgangspunt? Vandaag draait het allemaal om het huishouden. Daarom vertel ik deze keer alles over een paar onmisbare toppers voor elk huishouden. Eigenlijk zou iedereen minstens één van deze toppers in huis moeten hebben, want dan worden de alledaagse taken en klusjes ineens aanzienlijk makkelijker. Dus wacht niet langer en ontdek direct wat de onmisbare toppers zijn!

Voor de klussers thuis

Ik begin mijn lijstje toppers met een redelijk onverwachte topper. Je had misschien gedacht dat ik zou beginnen met de spullen waar elke moeder blij van wordt. De klussers thuis worden echter te vaak vergeten, vind ik. Daarom begin ik mijn lijstje met een onmisbare topper voor alle klussers thuis. Ik heb het namelijk over de multitool. Zoals je van de naam al kan verwachten, is de multitool multifunctioneel. Dat wil zeggen dat je dit stuk gereedschap voor verschillende klusjes kan inzetten. Zo’n multi inzetbaar stuk gereedschap als de multitool is natuurlijk een topper die onmisbaar is voor elke klusser. Vandaar dat de multitool in mijn lijstje van onmisbare toppers voor elk huishouden staat. Het is wel pas een topper als je een topmerk hebt zoals de Fein multitool of de Bosch multitool.

Voor de home chefs

De volgende onmisbare topper is uitgezocht met het oog op de amateurkoks die graag elk weekend de meest heerlijke gerechten creëren in de keuken. Voor alle home chefs is een scherp en vakkundig messenset echt onmisbaar. Niets is zo frustrerend als iets te moeten snijden met een extreem bot mes. Het kan daarom echt een goede investering zijn om een semi-professioneel messenset aan te schaffen. Je gebruikt messen namelijk altijd. Er is geen ander voorwerp dat in de keuken zo vaak gebruikt wordt als de messen. Je kunt dus wel stellen dat een goed messenset echt een onmisbare topper is voor elk huishouden.

Voor iedereen in huis

Ten slotte wil ik nog een paar onmisbare toppers meegeven die echt voor iedereen in huis handig zijn. Zo ben ik zelf helemaal fan geworden van mijn merkloze Airfryer. Je kan namelijk echt van alles maken in dat ding. Het is in feite gewoon een kleine oven. Van patatjes tot aan muffins: mijn Airfryer kan het allemaal. Een andere onmisbare topper is een goede stofzuigen. Zo’n zakloze stofzuiger kan ik echt iedereen aanraden. Hij zuigt namelijk goed, hij is eenvoudig te legen en zelfs de kleinste van het huishouden kan gemakkelijk zijn kamer ermee schoonmaken.

Dat waren (voor vandaag) al mijn onmisbare toppers voor elk huishouden. Mis ik nog een aantal toppers? Laat het mij vooral weten! Misschien maak ik binnenkort wel een vervolg als jullie dat leuk vinden.

Reacties uitgeschakeld voor Onmisbare toppers voor elk huishouden