Gents.nl winter pak
Nieuws

Gents.nl, Een pak voor feestjes en dinertjes!

Het is tijd voor de winter! Vind ik althans. Ik ben wel toe aan wat sneeuw en ijs! Het is namelijk zo dat ik groot fan ben van schaatsen! Maar naast de koude activiteiten ben ik ook wel in voor wat warmere activiteiten zoals feestjes en dinertjes. Om volop te genieten van deze evenementjes ben ik op zoek gegaan naar een bijpassend pak. Gents.nl heeft sinds kort een nieuwe wintercollectie waar ik gelijk in ben gedoken. Een pak voor al de komende feestjes en familie dinertjes.

De wintermaanden hebben mijn voorkeur

Ik hou van de wintermaanden en de gezellige feestjes die daarbij horen. Als ik niet aan het schaatsen ben, ga ik graag uiteten met familie en vrienden. Niet dat ik altijd in pak uiteten ga. Maar voor de december maand vind ik dat er wel een pak gedragen kan worden. Dit hoort nu eenmaal bij de sfeer. Black tie feestjes zijn dé feestjes waar een pak gedragen mag worden. Ik ben van mening dat je bij dit soort feestjes echt goed moet uitpakken.

Gents.nl voor een pak

Naast sinterklaas wordt natuurlijk ook kerst en oud en nieuw gevierd in de december maand. Maar daaromheen worden er gigantisch veel feestjes georganiseerd waarbij je gebruik kan maken van een pak. Niet alleen een pak voor heren maar ook een voor vrouwen. Want niet elke vrouw heeft zin om een jurk te dragen naar een feest. Een pak is misschien nog wel netter dan een jurk.

De wintercollectie

Bij Gents.nl is de wintercollectie echt heel groot en ik vond het lastig om een pak te vinden die bij me paste. Dus ben ik naar een van de locaties gegaan. Gents heeft namelijk ook vestigingen door heel Nederland heen. Ik vind het namelijk moeilijk om online iets te kopen waarvan ik niet zeker weet of ik het pas. Het is namelijk wel de bedoeling dat ik het niet meer hoef terug te sturen. Daar heb ik echt geen zin in namelijk. Daarom ben ik dus naar de winkel gegaan. In de winkel was er een super behulpzame medewerker die mij uitstekend geholpen heeft met het opmeten van mijn maten. Zo kon ik een goede keuze maken in de grote van het pak. Daarnaast gaf de medewerker ook aan welke kleur mij het beste stond. Uiteindelijk ben ik wel gewoon voor een zwart pak gegaan hoor, een soort van smoking.

Heb jij misschien nog tips over nette kleding en pakken? Laat het mij weten via het contactformulier!

Reacties uitgeschakeld voor Gents.nl, Een pak voor feestjes en dinertjes!