wandelen in België
Nieuws

Wandelen in België: een actieve vakantie

Ben je op zoek naar een vakantie om te wandelen in België? Zoek je een mix tussen actief en ontspanning, of ben je van plan om alleen te gaan wandelen? Met een van de wandelingen in België vind je ongetwijfeld de vakantie die je zoekt. Wanneer je wilt wandelen in België heb je een absolute topbestemming gekozen om op pad te gaan. België heeft prachtige natuur en rijke historie, maar ook leuke pittoreske dorpjes om in te ontspannen, heerlijk te dineren en te overnachten.

Lichte en comfortabele wandeling

Tijdens het wandelen in België met een van de reizen die je online vindt krijg je meestal GPS-tracks mee, zodat je niet verdwaalt en ook niet de gaafste bestemmingen en uitzichten hoeft te missen. Wandelen in België kan je natuurlijk alleen doen, maar je kunt ook mee op een groepsreis. Er zijn overigens veel verschillende soorten reizen: zo zit er voor iedereen wel een goede vakantie tussen om te gaan wandelen in België. De ene wandelvakantie is wat lichter en comfortabeler dan de ander. Zo is er de vakantie ‘Wandelen langs de Frans-Vlaamse grensstreek’. Tijdens deze vakantie kom je langs Ieper, waar je het schitterende Lakenhalle vindt, evenals de Last Post en de Menenpoort. Wandelen in België hoeft dus niet enkel een natuurbeleving te zijn. Bezoek de rijke historie en culturele hoogtepunten van onze zuiderburen en ontspan tijdens deze lichte wandelvakantie.

Actief wandelen in België

Voor de reizigers die minder comfort nodig hebben wanneer ze gaan wandelen in België is er de vakantie ‘De mooiste Ardenner vallei’. Op deze wandeling trek je door de mooiste valleien van de Ardennen en word je verrast door het prachtige dal van de Semois. Tijdens deze wandelvakantie geniet je van een afwisselend landschap. Je bent er wel even heerlijk tussenuit, maar ook erg dichtbij huis. Een toestemming dus om een paar dagen weg te zijn. Deze vakantie duurt vijf dagen en is daarmee een goede reden om van een vijfdaags weekend te genieten.

De mooiste wandelingen dichtbij

Met een van de vele wandelvakanties waar je uit kunt kiezen maak je de mooiste tochten en overnacht je in prima hotels met goed eten. Door de goede balans tussen actief zijn en ontspanning zijn deze wandelvakanties voor veel mensen geschikt. Bezoek het Ardenner plateau, de pittoreske dorpjes, rijke geschiedenis van België en de oorlogen uit het verleden. In de natuur van België vind je overigens ook oude kastelen die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. Boek dus snel je re, dit kan vaak gewoon online!

Reacties uitgeschakeld voor Wandelen in België: een actieve vakantie