douwe egebrts koffiebonen
Nieuws

Douwe Egberts koffiebonen, de beste koffiebonen die er zijn!

Nederland is een koffie land. Iedereen in ons land drinkt koffie. Een van de meest bekende koffie merken in Nederland is toch wel Douwe Egberts. De Douwe Egberts koffiebonen zijn bekend om de goede kwaliteit en de uitstekende smaak. Maar hoe is het merk zo bekend geworden en waarom zijn Douwe Egberts koffiebonen zo bekend? Het antwoord op deze vragen lees je allemaal in deze blog over het bekende merk. Lees dus vooral verder als je een expert wilt worden over de bonen van het merk.

Het ontstaan van het merk

In 1753 is Egbert Douwes samen met zijn vrouw op het idee gekomen om koffiebonen te verkopen. Dit gebeurde in hun winkeltje de witte os, nu heel veel jaren later is dat de basis van waar het merk bekend is geworden en zijn ze echte experts geworden in koffiebonen van hoge kwaliteit en smaak. Ook verkochten zij thee want dit vonden zij de belangrijkste dingen.  Verder is het merk op het idee gekomen om pickwick op te zetten als thee merk. Nu jaren later zijn dit de twee bekendste merken voor koffie en thee. Een groot succes dus. Maar waarom willen we Douwe Egberts koffiebonen? Dat lees je in het volgende stukje.

Waarom willen we Douwe Egberts koffiebonen

De reden dat veel Nederlanders en dat niet alleen maar ook andere mensen rond de wereld Douwe Egberts koffiebonen willen is omdat zij met goede kwaliteit en smaak komen voor een eerlijke prijs. Het merk heeft ook leuke spaaracties en events. Een van de meest bekende dingen die ze als event hebben bedacht in burendag. Op deze dag is het de bedoeling dat iedereen een bakje koffie doet bij de buren onder het genot van de heerlijke koffie gemaakt van Douwe Egberts koffiebonen. Dit is in de loop der jaren erg gewaardeerd en nu wordt dit elk jaar in de meeste buren gedaan.

Soorten bonen

Er zijn veel soorten bonen te halen bij het merk Douwe Egberts. Het merk biedt namelijk keuze uit de volgende vele varianten: Aroma Rood bonen, decafé bonen, mokka bonen, excellent bonen, espresso bonen, bio bonen en tot slot bio intens bonen. Er zijn dus vele soorten Douwe Egberts koffiebonen. En natuurlijk veerkopen ze meer dan koffiebonen. Ook zijn ze bekend met filter koffie en oplos koffie en vele andere soorten. Maar de koffiebonen doen het toch wel het beste! Een echte aanrader om de bonen dus te nemen.

 

Reacties uitgeschakeld voor Douwe Egberts koffiebonen, de beste koffiebonen die er zijn!