shortlease
Nieuws

Wat is Shortlease

Shortlease, je hebt het woord vast wel is voorbij horen komen, maar wat houdt het nou precies in? Voor een vast bedrag per maand kun je een auto voor minimaal 30 dagen en maximaal een heel jaar shortleasen. Je kunt dus bepalen voor hoelang je de auto wil leasen. Het is wel zo dat: hoe korter je leased, hoe duurder de maandelijkse prijs. Ook is het handig om te shortleasen als je in een nieuwe auto wil rijden, maar niet in een keer het gehele bedrag kan betalen. Je betaalt dan gewoon het maandbedrag van de auto. Ook is het zo dat hoe duurder de auto is, hoe duurder de maandelijkse kosten zijn.

Waarom shortlease

Shortlease wordt vaak gezien als duur, maar in werkelijkheid valt dit reuze mee. Het is duurder dan een auto aanschaffen, de auto wordt nooit van jou en je kan deze niet verkopen. Aan de andere kant zijn er veel voordelen aan shortleasen. Dit concept is perfect voor zzp’ers die zowel op locatie, als thuis werkzaam zijn. Ook kunnen bedrijven een auto shortleasen als de medewerker nog op een vaste leaseauto zit te wachten. Dan kan hij in de tussentijd toch naar het kantoor rijden. Ook kunnen bedrijven auto’s shortleasen voor flexwerkers. Met shortlease heb je snel een auto en je rijdt zonder zorgen.

Shortlease Company

Shortlease Company is een bedrijf, die auto’s leased voor een kortere periode. Bij de Shortlease Company heb je veel voordelen. Allereerst kun je snel de weg op, want vandaag reserveren is morgen rijden. Daarnaast zijn voordelig, er is een ruime keuze aan auto’s, na 30 dagen gratis per dag op te zeggen. Er is ook een haal en breng service, voor problemen met de auto zijn ze 24/7 bereikbaar. Bij de overeenkomst van shortlease ben je all-risk verzekerd en krijg je vervangend vervoer wanneer dit nodig is. Wil je liever een handgeschakelde auto of juist een automaat? Bij Shortlease Company kun je al je voorkeuren opgeven en alles valt te bespreken. Er is voor iedereen wat wils bij de Shortlease Company. Wil je een Peugeot 108, een SKODA Fabia, een Polo of zelfs een Audi A6? De Shortlease Company heeft het allemaal voor u in huis. Wil jij meer weten over de prijzen en het assortiment? Neem dan nu een kijkje op de website voor alle shortlease opties.

Reacties uitgeschakeld voor Wat is Shortlease