ray-ban
Nieuws

Met Ray-Ban de lente trotseren

Het is wellicht nog vroeg in het nieuwe jaar, maar de tijd vliegt en de lente staat alweer voor de deur. Dat betekent dat het een goed moment is om naar de lente- en zomertrends te kijken voor 2018, te beginnen bij zonnebriltrends. Ray-Ban zonnebrillen blijven erg consistent een zeer goede keus wanneer het aankomt op mooie brillen voor een goede prijs. De zonnebrillen zien er altijd goed uit (bij verschillende outfits) en zijn daarbij van hoge kwaliteit. Maar waar kun je nu het beste een Ray-Ban bril bestellen?

Ray-Ban bij online retailers

Een goed verkooppunt om de zonnebrillen online te bestellen is Brandfield.nl, een officiële retailer van Ray-Bans. Op de website van Brandfield kun je allerlei verschillende Ray-Ban (zonne)brillen vinden en bestellen. De tijdloze Ray-Ban Wayfarer bijvoorbeeld, of de klassieke Ray-Ban Aviator. Leuk weetje: de Aviator is dé zonnebril waar het merk de oorsprong van haar naam heeft gevonden. De bril is initieel ontworpen voor piloten in het leger, zodat deze niet langer misselijk werden of hoofdpijn kregen door de felle zon. Jaren later (1952) vond de Wayfarer zijn entree op de markt. Dit montuur is dus al meer dan zeventig jaar in de mode! Hoeveel fashion items zouden dat ook kunnen claimen?

Verschillende monturen

De prijs-kwaliteit verhouding van Ray-Ban maakt de zonnebrillen zo geliefd bij een zeer breed publiek. Jong en oud dragen al sinds Op de site van Ray-Ban kun je zelfs je eigen Ray-Ban zonnebril ontwerpen en laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld de kleur van de glazen bepalen, net als de vorm en de kleur van het montuur. Het is zelfs mogelijk om een persoonlijk berichtje te laten plaatsen op het oortje van de bril: erg leuk om als cadeau te geven dus! Op de site kun je kiezen uit driehonderd kleuren, negentien verschillende montuurstijlen en vijfennegentig verschillende brillenglazen. Erg leuk voor mensen die hun eigen zonnebril willen ontwerpen dus.

Legendarische zonnewering

Naast dat je je eigen bril kunt ontwerpen, kun je natuurlijk ook kiezen voor de klassieker onder de klassiekers: de Aviator. Dit montuur dankt zijn (bijna) legendarische status voor een groot deel aan de populaire film uit 1986: Top Gun. “Talk to me, Goose.” Zoals je eerder in dit blog hebt kunnen lezen is deze zonnebril van oorsprong ontworpen voor piloten en in de film Top Gun dragen de hoofdpersonen allemaal Aviators. Niet zo gek dus dat na deze film het aantal verkochte zonnebrillen de lucht in schoot!

Reacties uitgeschakeld voor Met Ray-Ban de lente trotseren