dag aanbieding plaatje
Nieuws

Een boxspring zorgt voor een comfortabele nachtrust

Ben je net verhuist en zoek je nog naar een nieuw bed? Of is het gewoon tijd voor vernieuwing na jarenlang op dezelfde bed te gelegen hebben? Lees je dan meer in over een boxspring. Tegenwoordig komt de term boxspring overal naar boven als je naar een willekeurig reclamespotje kijkt van een beddenbedrijf. Volgens de specialisten op het gebied van bedden is tegenwoordig een over groot deel van alle verkochte bedden in combinatie gegaan met een boxspring. En daarom erg populair onder de consumenten! Maar, waarom zou je eigenlijk kiezen voor een boxspring? In dit artikel meer over de voor- en nadelen over een bed in combinatie met een boxspring.

Wat houdt het precies in? En wat zijn de voor- en nadelen?

Een boxspring is niet het gehele bed, maar in principe alleen het onderstel van een bed. Vaak hebben bedden een frame met vering, waarop het bed wordt gelegd. Een boxspring is een soort harde bak dat mooi bekleed is, met daarin een frame van hout of metaal en kwalitatieve veren. Daarnaast beschikt het over mooie pootjes en is het een mogelijkheid om hoofd- en voetboorden erbij te nemen. De diverse variaties van een complete boxspring-combinatie zijn behoorlijk groot. Maar waarom zou ik een boxspring aanschaffen? Redenen kunnen zijn dat een boxspring veel comfortabeler ligt, daarnaast is het uiterlijk die het bed uitstraalt hartstikke lux vergeleken met een beddenframe. Het is ook een trend geworden en als iets een trend wordt, dan wilt iedereen het hebben. Waarom zou jij nog op een hoogslaper slapen als al jouw vrienden en familie een luxe boxspring hebben? Twee voordelen van een boxspring zijn dan de hoogte hoger ligt dan een ‘normale’ bed, daarnaast heeft een zo een bed beschikking over goede ventilatie. Nadelen daartegenover zijn wel dat vlekjes moeilijk te verwijderen zijn, het is daarnaast niet makkelijk te verplaatsen, door de constructie en over het algemeen vrij zwaar.

Op verschillende websites zijn boxspring al te verkrijgen tegen een redelijke prijs. Op een veiling is er al snel een mooie dag aanbieding te vinden, waarbij de boxspring al voor een mooi prijsje de deur uit gaan. Vaak zijn zulke acties wel een actie van de dag en consumenten moet er dus snel bij zijn, want op is natuurlijk op.

Reacties uitgeschakeld voor Een boxspring zorgt voor een comfortabele nachtrust