Ziekenhuisinrichting AMC Emma ziekenhuis Amsterdam
Nieuws

Schitterende mensen in de gezondheidszorg

Je hebt soms van die mensen die nét dat beetje extra geven en nét wat meer doen voor de medemens. Denk aan brandweerlieden, politieleden, verpleegsters, dokters en nog veel meer. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de maatschappij. Sommige beroepen liggen alleen minder voor de hand, maar ook deze mogen wij wel eens in het zonnetje zetten.

 Ziekenhuisinrichting

Artsen en verpleegsters noemen we vanzelfsprekend als we het over beroepen hebben die veel voor de maatschappij doen. Maar heb jij er wel eens aan gedacht hoe zij de patiënten goed kunnen behandelen? Natuurlijk, een diploma alleen hebben zij ook andere benodigdheden. Zoals stoelen, ligbedden etc. Zonder deze objecten zouden de artsen en verpleegsters hun werk niet eens kunnen doen. Goede ziekenhuisinrichting is van groot belang om alles binnen het ziekenhuis op rolletjes te laten lopen.

Zwart- wit collega van 2 mannen

In het zonnetje zetten 

Dit zijn Hans (links) en Maks (rechts), zij zijn mannen achter VAB Medical Solutions. Een bedrijf dat producten levert voor ziekenhuisinrichting. Hans heeft een achtergrond van verpleegkunde en bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij vele jaren internationale ervaring met het inrichten van ziekenhuizen in Europa, Midden Oosten en India. “Mijn beroep is prachtig, met bijvoorbeeld de Mobytub kan moeder zo veel mogelijk van haar kind genieten.” Maks is begonnen in de residentiële hulpverlening en ruim 25 jaar geleden met VAB begonnen. Hij heeft inmiddels vele jaren ervaring met projectinrichting en productontwikkeling. Maks is vooral blij dat hij mensen kan helpen kan combineren met werken.

Ben je nou geïnspireerd geraakt of wil je graag meer weten over VAB? Kijk dan eens op de site en bekijk onder andere welke producten ze verkopen. Ook als je graag een nieuwe inrichting wilt maar niet binnen de gezondheidszorg valt, kan VAB veel voor jou betekenen. Bekijk de site voor alle mogelijkheden!

Reacties uitgeschakeld voor Schitterende mensen in de gezondheidszorg