Hanglamp
Nieuws

Een hanglamp voor een schitterende uitstraling

Ik ben sinds kort een hanglamp rijker geworden. Ik ben nooit echt van het kopen van nieuw spullen voor mijn interieur. Maar ik kwam laatst toch wat tegen dat ik echt moest hebben. Wat een schitterende lamp was dat zeg! Ik ben er nog steeds helemaal ondersteboven van. De hanglamp waar ik het over heb is voor mij een echte aanwinst. Maar wat maakt die lamp dan zo mooi vraag je je af? Nou dat zal ik even uitleggen in dit blog.

Hanglampen zijn ideaal

Een hanglamp is dé ideale lamp. Het is namelijk een lamp die precies het ligt schijnt op de plek waar jij het wil hebben. Daarnaast is een hanglamp makkelijk te vervangen aangezien deze relatief laag hangt ten opzichte van andere soorten lampen. De lamp is makkelijk te installeren. Ik ben niet zo een klusser maar het is zelfs mij gelukt om deze hanglamp op te hangen. Gelukkig kwam er niet te veel werk bij kijken met elektra etc. Dat laat ik dan liever over aan een ervaren klusser. Maar mijn oude lamp was makkelijk te verwijderen en ik kan het snoer zo aan mijn nieuwe lamp monteren. Naast het zelf ophangen van de lamp is het ook erg makkelijk om een het lichtbolletje te vervangen aangezien deze zo laag hangt. Dit is namelijk zo gepiept!

Design hanglamp

De hanglamp die ik heb gekocht was een echte design lamp. Wat is een design lamp? Nou een design lamp is een stuk interieur dat naast een mooi uiterlijk ook kwalitatief sterk is. Zo een mooie hanglamp is niet alleen te gebruiken in de woonkamer, maar juist overal in huis. In de woon-, eet of slaapkamer. De lamp lijkt op een industrielamp en ziet er erg robuust en kwalitatief sterk uit. De lamp is ook in hoogte te verstellen, dus kan je zelf bepalen op welke hoogte je de lamp laat hangen. Zo kan je hem boven je eettafel hangen of boven je bed in de slaapkamer. Ik zelf heb mijn hanglamp boven het tafeltje voor mijn bank gehangen.

LED is top!

Ik ben een echte fan van LED verlichting. LED is namelijk erg zuinig en gaat daarnaast ook nog eens super lang mee. Het fijne hieraan is dus dat LED bijna nooit vervangen hoeft te worden. Halogeenlampen zijn bij lange na niet zo zuinig en hebben niet de langdurige kwaliteit van een LED lamp. De halogeen lamp biedt ook niet zoveel licht als LED lampen.

Schitterende hanglamp voor Schitterende mensen

Een hanglamp is een schitterende middel om een ruimte te verlichten. Met zo een lamp kan je een ruimte echt laten stralen. Er zijn lampen in gigantisch veel verschillende soorten en maten. Van een kroonluchter tot een industriële hanglamp. Zo een industriële hanglamp geeft een leuk effect aan het huis en ziet er zeer modern uit.

Heb jij nog leuke tips of weetjes over lampen? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier!

Reacties uitgeschakeld voor Een hanglamp voor een schitterende uitstraling