kunststof bakken
Nieuws

Slim opbergen voor een algeheel betere lifestyle

Zoals je weet geloof ik niet in een perfecte lifestyle. Ieder mens is anders en vindt daardoor dus ook andere dingen belangrijk of interessant. Er is geen algemene perfecte lifestyle. Wel zijn er manieren om jouw manier van leven wat te verbeteren. Zeker op het gebied van opbergen, opruimen en schoonmaken kunnen veel mensen nog het een en ander leren. Het onderwerp van deze blog is ook daaruit ontstaan. Ik ga je vertellen hoe slim opbergen voor een algeheel betere lifestyle zorgt. Met een paar handige tips en praktische voorwerpen zoals kunststof bakken kom je namelijk al een eind!

Plan van aanpak bedenken

Slim opbergen begint met een slimme voorbereiding. Ik moet toegeven dat ik opruimen niet heel erg leuk vind. Die tijd spendeer ik net zo lief aan iets totaal anders. Toch moet het van tijd tot tijd gebeuren. Voor je het weet staat de zolder alweer vol, puilt de schuur uit van de troep of is de woonkamer overgenomen door speelgoed. Hoog tijd om wat stevige dozen te pakken, kunststof bakken in te slaan en alle troep weg te werken. Om te voorkomen dat je halverwege het opruimen het niet meer ziet zitten, raad ik je aan om het werk op te delen. Wanneer je de rotzooi kan verdelen in verschillende categorieën, dan zal je het langer volhouden!

Kunststof bakken als beste oplossing

Daarnaast raad ik je aan om tijdens het opruimen van een ruimte ook de spullen gelijk op te bergen. Doe je dit niet, dan verplaatst de rommel zich alleen. De kans is dan aanwezig dat je binnen een week weer dezelfde chaos hebt. Persoonlijk vind ik het heerlijk om de spullen onder te verdelen in categorieën en deze vervolgens op te bergen in kunststof bakken. De kunststof bakken zijn in mijn ogen echt de beste oplossing wanneer je spullen wil bewaren en opbergen. Er is bijvoorbeeld voor elke categorie spullen wel een perfecte kunststof bak te vinden. Zo heb ik zeer stevige kunststof bakken voor de zwaardere spullen. Zo’n bak moet het gewicht namelijk wel aan kunnen.

Verder ben ik zelf helemaal fan van de doorzichtige kunststof bakken. Wanneer je namelijk allerlei spullen opruimt in een transparante kunststof bak, dan kun altijd direct aan de buitenkant zien welke spullen erin zitten. Geen uren zoeken naar dat ene object dat je zo slim had opgeborgen. Je kijkt simpelweg even naar de zijkant, bovenkant of onderkant en je ziet direct wat erin zit. Wanneer alles lekker opgeruimd is en netjes opgeborgen, dan zul je merken dat er een soort rust wederkeert in huis. Een rommelig huis zorgt altijd voor een rommelige lifestyle. Je raadt het al: een netjes huis zorgt voor een algeheel betere lifestyle.

Reacties uitgeschakeld voor Slim opbergen voor een algeheel betere lifestyle