tandarts in Den Haag
Nieuws

Wat kan je verwachten van een Tandarts in Den Haag?

Je lach is het mooiste wat je kan dragen wordt er met de gekke bek wel eens gezegd, ergens zit hier een kern van waarheid in. Om deze lach zo mooi mogelijk te houden moet er regelmatig gepoetst worden en soms is  een bezoek aan een tandarts ook noodzakelijk. Wat kan je verwachten van een tandarts in Den Haag?

Grondige reiniging

Wanneer je bij de tandarts in Den Haag komt zal er gekeken worden naar de status van je gebit. Of deze nog sterk is, geen gaatjes en of er tandplak of tandsteen aanwezig is. Wanneer het laatste aanwezig is, zal dit verwijderd worden door middel van een grondige reiniging. Dit zal geheel professioneel worden uitgevoerd door de tandarts. Wanneer het van een dermate erg niveau is, zal je worden doorverwezen naar een mondhygiëniste.

Compleet onderzoek

Een goede hygiëne in je mond is wel zo fijn, dit voorkomt gaatjes, ziektes en een stinkende adem. Wanneer je op bezoek gaat bij de tandarts in Den Haag zal hij je mond op al het bovenstaande onderzoeken. Je kan dus spreken van een compleet onderzoek.

Röntgenfoto’s

Niet alles is te zien met het blote oog. Soms zijn er ziektes, beschadigingen aan het kraakbeen of abcessen die niet te zien zijn op het oppervlak. Met een röntgenfoto komen ook deze kwalen aan het licht. Ook beginnende gaatjes kunnen gedetecteerd worden met een foto.

Hoe vaak moet je naar de tandarts?

Niet elk gebit is hetzelfde en ook zo ook het aantal bezoekjes die je moet volbrengen aan de tandarts. Over het algemeen wordt aangeraden om eens per 6 maanden naar de tandarts te gaan. Echter is dit een taak waar niet iedereen op zit te wachten. Veelal wordt een bezoek uitgesteld, soms wel tot 2-3 jaren. Dit is echter onverantwoord. Probeer zeker elk jaar wel een bezoek te brengen aan een tandarts in Den Haag.

Reacties uitgeschakeld voor Wat kan je verwachten van een Tandarts in Den Haag?