Nieuws

Gietvloer in het hele huis

Ben je je huis aan het verbouwen en twijfel je over welke vloer je in het huis wilt laten leggen? Bedenkt van te voren eerst goed wat je precies wilt van een vloer. Om een goede beslissing te maken kun je alvorens je de vloer aanschaft alle voor en nadelen op een rijtje zetten. In dit blogartikel zullen we je dan ook meer informatie over de vloer die wij het beste vinden; de gietvloer.

Wat is een gietvloer eigenlijk?

De naam zegt het zelf al; de vloer wordt gegoten. Het is dan ook anders dan bijvoorbeeld een tegelvloer. Die wordt namelijk gelegd door een tegelzetter. Bij een gietvloer is het proces anders. De vloer hoeft niet exact recht gelegd te worden om een goede vloer te krijgen. Daarnaast komt er geen lijm of dergelijke aan te pas. Een gietvloer wordt gegoten op de vloer waardoor er een klein laagje ontstaat. Dit laagje is dan ook direct de vloer waar op gelopen kan worden.

De voordelen van een gietvloer

Wanneer je de keuze maakt voor een gietvloer, zijn er veel voordelen. Allereerst kent een gietvloer geen naden. Hierdoor wordt het stofzuigen en dweilen vele malen makkelijker gemaakt dan een normale houten of tegelvloer. Uiteindelijk zorgt dit er dan ook voor dat een gietvloer vele malen langer mee gaat dan alle andere vloeren. De aanschaf is dan wel duurder, maar onder aan de streep zal een gietvloer goedkoper zijn. Daarnaast zijn er talloze toepassingsmogelijkheden van een gietvloer. Hij past dan ook in bijna ieder interieur dus ook vast bij jouw modulaire hoekbank. De gietvloer wordt het meest toegepast in een modern interieur, maar hij kan ook in andere interieurstijlen voorkomen. Hierdoor is een gietvloer in de meeste gevallen een van de beste keuzes. Denk bij het vernieuwen van de vloer dan ook goed na over de keuze! Een kwalitatieve gietvloer komt van hollandse bodem.

Reacties uitgeschakeld voor Gietvloer in het hele huis