Nieuws

Dit zijn de mogelijke oorzaken van een erectiestoornis

Wanneer je af en toe een erectie krijgt, weten we dat de penis normaal werkt. De kans is daarom groot dat de erectiestoornis psychisch ligt. Een ongezonde leefstijl kan ervoor zorgen dat je een erectiestoornis krijgt. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je overbodig drinkt of rookt. Daarnaast is het ook van belang om genoeg fruit te eten. Dit is namelijk goed voor je lichaam. Als je amper een libido hebt, kan je hiervoor pillen gebruiken. De pillen zorgen ervoor dat je meer zin krijgt en dat er meer bloed doorstroomd naar de penis. Doordat er meer bloed in de penis stroomt, zal de penis harder worden.

Libido femme

Veel vrouwen hebben er last van dat ze niet opgewonden raken. Dit kan komen doordat ze anticonceptie slikken. Doordat vrouwen anticonceptie slikken, kunnen zij weinig zin in seks hebben. Dit is voor veel vrouwen ook een minpunt. Zij willen ook genieten van hun seksleven. Als je als vrouw zijnde een boost van opwinding wilt krijgen, is het handig om libidio femme te nemen. Libidio femme zorgt er voor dat je libidio wordt verhoogd. Libidio verhogen vrouw vinden veel vrouwen fijn om te hebben. Je kunt na een lange tijd weer genieten van de seks en kunt langer door dan dat je normaal kunt.

Libidoforte voor de man

Wanneer je graag weer meer wilt voelen in het seksleven en je zelf niet meer snel opgewonden raakt, kun je ervoor kiezen om libidoforte te nemen. Libidioforte is gemaakt van natuurlijke producten dus het kan geen schade brengen aan je lichaam. Daarnaast is het van belang dat je de pil twee uur van te voren in neemt. Hierdoor kan de pil rustig in zijn werk gaan. Langzaam zal je hartslag hoger worden omdat je opgewonden raakt. Ook stroomt er meer bloed naar de penis waardoor de penis harder zal worden.

Reacties uitgeschakeld voor Dit zijn de mogelijke oorzaken van een erectiestoornis