Nieuws

Verkoeling tijdens de warme zomer dagen.

De zomer staat voor de deur en je wilt het liefst hele dagen buiten in de zon gaan zitten. Maar helaas is dat soms niet altijd even goed uit te houden en ben je heel hard op zoek naar verkoeling in deze dagen. Maar niet getreurd, de verkoeling is onderweg. Ook in jouw dagelijkse bezigheden of de activiteiten die je graag wilt doen.

Verkoeling tijdens het motorrijden

Een motorpak is super warm natuurlijk, en met het warme weer alleen maar nog warmer. Maar gelukkig kan je tijdens het motorrijden ook nog voldoende verkoeling krijgen. Hoe vraag je je af? Met een koelvest. Dit kledingstuk draag je onder je motorpak en zorgt ervoor dat jouw bovenlichaam genoeg gekoeld wordt tijdens het rijden. Zo kom jij nergens meer oververhit aan en kan jij tijdens deze mooie zomerdagen toch genieten van een rondje rijden op de motor. 

Verkoeling tijdens het sporten

Als je gaat sporten met dit warme weer, dan krijg je sowieso een extra applausje. Want het is toch wel een prestatie om met warm weer te gaan sporten. Wel is zo dat je meer gaat zweten en zo ook meer calorieën verbrand. Eigenlijk een win-win situatie. En je bent natuurlijk altijd super blij als je klaar bent dat je het toch gedaan hebt. Om toch verkoeling te krijgen tijdens het sporten is het belangrijk om luchtige sportkleren te dragen, maar ook voldoende water mee te nemen. Ook om op te drinken natuurlijk maar soms is het ook fijn om wat water over je polsen of in je nek te gieten. Wanneer je koud water op je polsen giet, zorgt dit voor verkoeling. Ook handig wanneer je in de horeca werkt, of welk vak gebied dan ook, koel je polsen goed. Dan koel je toch een beetje heel je lichaam. 

Verkoeling tijdens het niksen

Ja, ook niets doen is al warm genoeg tijdens deze warme dagen. Maar dan is verkoeling ook wel erg fijn. Naast voldoende water te drinken, kan je ook genieten van een lekker waterijsje of zet een zwembadje op. Niets zo lekker dan pootjebaden in je eigen tuin onder het genot van een waterijsje. Zo kan je toch genieten van het lekkere weer en de zon, en toch nog de verkoeling krijgen die je wilt.

Maar het aller belangrijkste, wat je al wel gelezen hebt, is echt voldoende water te drinken. Vul je glas of fles regelmatig en drink genoeg water. Dat is erg belangrijk met dit warme weer.

Reacties uitgeschakeld voor Verkoeling tijdens de warme zomer dagen.