makeup
Nieuws

Doe jezelf niet tekort en verwen jezelf met een make-up box.

Vaak zijn we op zoek naar een reden om iets te rechtvaardigen, vooral als het onszelf betreft. Je herkent het excuus om jezelf te verwennen na een lange dag hard werken of het behalen van een bepaalde prestatie wel. Zo nu heb ik deze crème voor een schitterende huid wel verdiend. Die gedachte hebben we allemaal wel, maar wat nou als ik je zeg dat je jezelf dan tekort doet?

We doen onszelf tekort.

We leven in de waan waarin we denken dat we iets moeten verdienen. Laat me even je geest helpen herinneren dat we elke dag meer dan genoeg verdienen, we zijn hier toch? We werken elke dag en doppen onze eigen boontjes, en zelfs wanneer dit niet zo is dragen we allemaal op onze eigen manier bij aan de maatschappij en zelfs wanneer dit niet zo zou zijn om wat voor reden dan ook. Dan heb je nog steeds net zoveel recht als een ander op wat dan ook. Hoewel overheden ons anders doen laten denken is de aarde van ons allemaal en hebben we allemaal recht op een evenredig stukje.

Je hoeft het niet te verdienen, dat heb je al gedaan.

Nu ik je aandacht heb en je weer heb herinnert aan het feit dat we onszelf vaker mogen verwennen laat ik je zien hoe je dat onder andere kunt doen. We mogen ons zelf best wat vaker trakteren op nieuwe schoenen of kleding volgens de laatste modetrends. Of op leuke beauty items, want heb jij wel eens van een beauty abonnement gehoord?

Een beauty abonnement, wat is dat?

De make-up box, ook wel beautybox genoemd is een maandelijks abonnement waarbij je leuke en verfrissende inspirerende make up en andere verzorgingsproducten thuis bezorgd krijgt in een chique verpakking. Voor dit maandelijks abonnement betaal je een veel lagere prijs dan dat de producten daadwerkelijk hebben. De echte waarde van de beauty items in zo’n box ligt veel hoger en heb je echt een koopje te pakken.

Nieuwe verzorgingsproducten.

Daarnaast zijn de producten vaak nieuw en ben je zo een van de eerste die nieuwe producten kan proberen. Het gaat nog veel verder dan dat want make-up boxen heb je in veel verschillende soorten en maten. Hier lees je meer over deze abonnementen en welke er zijn. Enkele bekende make-up boxen zijn onder andere die van:

  • DutBle
  • Bluxbox
  • Glossybox
  • Boxycharm

Deze verschillende make-up boxen hebben allemaal hun unieke kenmerken. Zo wordt Bluxbox een keer in de twee maanden bezorgd en zitten hier vooral make-up producten in. De box van DutBle heeft naast beauty items ook de nieuwste sieradentrends zoals horloges, armbanden en ringen die je ook een keer in de twee maanden ontvangt tegen een zeer lage prijs. Glossybox en Boxycharm zijn amerikaans en bevatten veel verzorgingsproducten die je elke maand opnieuwe geleverd krijgt. Ook gebruikt elke box weer andere merken en zijn sommige weer dierproefvrij. Wat dat betreft is het heel leuk om een keer wat tijd te nemen en je te verdiepen in deze beauty abonnementen.

Een leuke manier om make-up te proberen.

Met zo’n makeup abonnement krijg je regelmatig nieuwe items die net nieuwe op de markt zijn. Perfect om ze meteen tegen een lagere prijs te proberen. Soms kan het natuurlijk zo zijn dat er bepaalde producten in zitten die je niet zo leuk vindt of waar je helemaal niets mee hebt. Gelukkig hebben wij vrouwen altijd wel een vriendin die je daar wel blij mee kunt maken en sla / verwen je zo twee vliegen / dames in een klap 😉

Tegenwoordig heb je voor alles wel een abonnement, maar wat ons betreft is het beautybox abonnement wel een van de leukere van de afgelopen paar jaar. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jouw ervaringen met een van deze diensten.

 

Reacties uitgeschakeld voor Doe jezelf niet tekort en verwen jezelf met een make-up box.