Nieuws

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg is een unieke locatie voor lunch en diner in de grotten

Bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg geniet u van lunch en diner op een unieke locatie

Bent u op zoek naar een feestelijke locatie voor diner of lunch? Dan bent u bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg aan het juiste adres. Dit toprestaurant bevindt zich in de mergelgrotten van Zuid-Limburg. Beleef ook de bijzondere sfeer van de grotten bij restaurant Daelhemergroeve. Voor lunch kunt u bij ons iedere dag terecht. Op donderdag t/m zondag is Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg de ultieme locatie om te dineren. U beleeft hier een onvergetelijke tijd!

Bij Daelhemrgroeve Restaurant Valkenburg organiseert u een uniek feest in de grotten

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een speciaal jubileum? Of bent u op zoek naar een unieke locatie voor een personeelsfeest? Kom dan naar Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg. Dit splinternieuwe restaurant bevindt zich in de mergelgrotten van Valkenburg. U kunt hier smakelijke gerechten proeven, die de chefkok vers voor u bereid in de open keuken. De eeuwenoude grotten zijn zo aangepast, dat ze beschikken over het comfort dat u van een modern restaurant mag verwachten. Geniet van een bijzondere ambiance in deze ondergrondse locatie.

”Sfeervol. De maaltijden zagen er goed verzorgd uit en de smaak was uitstekend. Het waren delicate producten die mooi werden opgediend. Het is een klasse restaurant waar je voor de kwaliteit gaat en niet voor de kwantiteit. Wij waren zeer tevreden.”
Margje de Boer

Beleef bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg een huwelijksfeest om nooit te vergeten

Kunt u niet wachten om met uw partner in het huwelijksbootje te stappen? Dit unieke moment dat u maar een keer in uw leven meemaakt, wilt u op een bijzondere wijze vieren. Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg beschikt over een prachtige ondergrondse feestzaal waar u met in totaal 350 personen het huwelijksfeest kunt vieren. De medewerkers van het restaurant bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Het feest wordt tot in de puntjes verzorgd. Vier een feest om nooit te vergeten tussen de mergelwanden van de grotten in Valkenburg.

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: De enige plek waar u ondergronds kunt trouwen

In Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg kunt u als enige locatie in Nederland ondergronds trouwen. Sinds 2010 beschikt het restaurant over de enige officiële ondergrondse trouwzaal in Nederland. De trouwzaal is schitterend aangekleed met diverse portretten van Jan Kruysen. Op de schilderijen vindt u diverse Limburgers die veel voor de provincie Limburg betekend hebben. Uiteraard wordt de zaal zeer romantisch aangekleed met tientallen brandende kaarsen. In Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg beleeft u een onvergetelijke dag.

Bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg organiseert u een verrassend bedrijfsfeest

Zoekt u een unieke locatie voor uw personeelsuitje of bedrijfsfeest? Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg organiseert jaarlijks meer dan 250 feesten van diverse bedrijven. U kunt ervoor kiezen om een heerlijk arrangement te bestellen, of een gezellige teambuilding activiteit te houden voor het diner. Voor workshops, vergaderingen en presentaties kunt u ook in het restaurant terecht. De locatie geeft het bedrijfsevenement een bijzonder karakter. U kunt bij het restaurant terecht voor uw evenement vanaf tien personen.

Reacties uitgeschakeld voor Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg is een unieke locatie voor lunch en diner in de grotten