Nieuws

De 3 leukste sieradentrends van dit moment

Zit jouw sieradendoos nog niet helemaal vol? Je kunt je outfit net even iets leuker maken met sieraden. Elk seizoen zijn er weer nieuwe trends, zo ook op het gebied van sieraden. We zagen vorig jaar dat grote opvallende sieraden helemaal in waren, dit jaar dragen we iets meer minimalistische sieraden. Ben je benieuwd naar de drie nieuwste sieradentrends van nu? Wij vertellen je er alles over in dit artikel.

Earparty

Het dragen van verschillende soorten oorbellen in je oor is dit moment heel erg populair. Dit fenomeen wordt ook wel earparty genoemd. Je draagt dan oorbellen van verschillende materialen en stijlen in je oor. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Draag bijvoorbeeld in je ene gaatje een grote ring en in je andere een subtiel knopje. Als je een echt statement wilt maken, kun je kiezen voor meerdere grote opvallende oorbellen. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en niks is goed en fout. Combineer er lekker op los!

mode accessoires

Veel laagjes

Deze trend is al wat langer populair, maar ook dit seizoen zien we het nog heel veel terugkomen: het dragen van laagjes sieraden. Dit kun je doen met armbanden, maar ook met kettingen of andere mode accessoires. Combineer goud met zilver en draag sieraden van verschillende materialen. Dit geeft een heel leuk en speels effect.

Draag meerdere kettingen met verschillende lengtes. Kies voor een wat kortere ketting en combineer deze met een langere variant. Ook is het hip om een horloge te dragen. Een horloge kun je ook prima met armbanden combineren.

mode accessoires

Minimalistisch

Zoals eerder in dit artikel al werd gezegd, is minimalisme nu enorm populair. Je kunt met je sieraden een statement maken, maar als je al een drukke outfit hebt, passen minimalistische sieraden hier perfect bij. Je kunt er ook voor kiezen om helemaal geen sieraden te dragen als je outfit al opvallend is. Als je toch wat sieraden wilt dragen, kan bijvoorbeeld een armband met Swarovski stenen heel erg leuk staan. Deze armband valt niet heel erg op, maar staat wel prachtig.

Reacties uitgeschakeld voor De 3 leukste sieradentrends van dit moment