Nieuws

Kleding bedrukken met je eigen ontwerp: leuk voor jou en groepen!

In een tijd dat de modewereld steeds meer gedomineerd wordt door de grote merken die wereldwijd actief zijn, kan het soms lastig zijn om je eigen touch te geven aan je uiterlijk. Ieder kledingstuk dat in de kast hangt, hangt waarschijnlijk bij nog eens honderden, duizenden, misschien zelfs honderdduizenden mensen in de kast.

Veel mensen vinden dat niet erg, maar toch kan het ook leuk zijn om net wat uniekers te dragen, toch? Dat is minder lastig dan je misschien denkt, want het is mogelijk om diverse soorten kleding te laten bedrukken met je eigen ontwerp. Van logo’s voor teams, groepen of bedrijven tot je eigen ontwerp, puur voor de leuk.

Wij geven je drie tips bij het bepalen van je ontwerp en laten bedrukken van je kleding.

1. Neem de tijd voor je ontwerp

Wil je gaan voor een eigen, unieke ontwerp en gaat het bijvoorbeeld niet om team- of bedrijfskleding, neem dan goed de tijd om tot het beste ontwerp te kopen. Het is eigenlijk vergelijkbaar met het nemen van een tatoeage: neem de tijd om te bepalen of je daadwerkelijk gelukkig bent met wat je hebt en neem zo nodig een paar nachtjes de tijd om je keuze te maken.

Op deze manier laat je geen trui bedrukken (of shirt, broek, you name it) waar je later toch ontevreden over bent. Dat is weliswaar wat minder vervelend dan met een tatoeage, maar het blijft zonde van je geld als je het kledingstuk vervolgens niet meer draagt, toch?

2. Team, groep of bedrijf? Overleg en houd het simpel

Wil je voor een grote groep kleding bedrukken, bijvoorbeeld een shirt of broek, overleg dan goed wat je allemaal zou willen zien.

In de praktijk werkt het meestal het beste als je het niet hebt over wat iemand niet wil, maar over wat iedereen juist wel graag zou willen. Zo kun je doelgerichter overleggen en een leuk ontwerp bedenken. Wil je bijvoorbeeld alleen een tekst, ook een logo of juist alleen maar een illustratie of ander plaatje?

Kies voor datgene dat het dichts bij iedereen ligt. Probeer het hierbij enigszins simpel te houden, zo is het makkelijk om tot een overeenstemming te komen waar iedereen blij mee is.

Ook hier geldt: hoe meer mensen daadwerkelijk blij zijn met het ontwerp, hoe groter de kans dat iedereen het daadwerkelijk blijft dragen, ook buiten de momenten dat je dit verplicht zou moeten, bijvoorbeeld in een wedstrijd of bij een evenement.

3. Standaardontwerp kan ook leuk zijn

Ben je niet zo creatief ingesteld, dan kan een standaardontwerp natuurlijk ook een goede optie zijn. Dat is namelijk nog steeds een heel ander verhaal dan de massaproductie die je bij de grote merken ziet. Er lopen minder mensen mee rond en je kunt bovendien meerdere standaardontwerpen combineren om alsnog een unieke creatie te maken.

Zo hoef je niet de creativiteit van Picasso te hebben, maar loop je wel rond in mooie en bovenal unieke kleding die de aandacht trekt op de juiste manier!

Reacties uitgeschakeld voor Kleding bedrukken met je eigen ontwerp: leuk voor jou en groepen!