Nieuws

Waarom je nooit te oud bent voor de liefde

Of je nu 35 of 75 bent, het is nooit te laat om tot over je oren verliefd te worden. Vraag maar aan de mensen van 50 plus dating! Zij hebben genoeg voorbeelden van mensen die op latere leeftijd hun soulmate zijn tegengekomen. En dat levert een hoop mooie verhalen op! 

Verliefd, verloofd, getrouwd

Zo was Amy (56) nogal terughoudend toen haar kinderen voorstelden haar in te schrijven op een dating site voor 50 plus. Zij vond zichzelf te oud om verliefd te worden en dacht zeker niet dat er nog iemand in haar geïnteresseerd zou zijn. Ze was 30 jaar getrouwd geweest toen haar man kwam te overlijden. De jaren erna ging ze door een zware tijd. Toen ze haar leven weer op de rit had, voelde ze zich regelmatig eenzaam. Ze miste een maatje om leuke dingen mee te ondernemen. Haar kinderen zagen dat en besloten achter haar rug om een profiel aan te maken op de website van 50 plus match. Dit bleek succesvol, want binnen een paar dagen had ze veel reacties op haar profiel. Zo was er Martin (62) die graag met haar wilde afspreken. Na enige overhalen van haar kinderen, besloot ze er toch voor te gaan. Ze werden op slag verliefd en nu 3 jaar later zijn ze getrouwd! Ze is nog steeds dolblij met het feit dat haar kinderen haar hebben overgehaald en gelooft nu zeker dat niemand te oud is om weer liefde in hun leven te mogen ervaren.

50 plus dating

Daarom zeggen de mensen van 50 plus dating: "stel je open voor geluk en liefde". Je hoeft enkel de stap te zetten om een profiel aan te maken en de rest gebeurd vanzelf. Zij hebben talloze voorbeelden op onze site van gelukkige stelletjes die dankzij het platform, de liefde weer hebben gevonden. Een aantal tips die ze daarbij geven zijn:  

  1. Zorg dat je jezelf aantrekkelijk maakt voor anderen, het oog wil namelijk ook wat
  2. Wees geduldig. Dan komt de liefde vanzelf weer op je pad, dit kun je namelijk niet forceren.
  3. Blijf jezelf. Het heeft namelijk geen zin je anders voor te doen dat je bent. Je valt dan uiteindelijk toch door de mand.
  4. Wees niet te kieskeurig. Je mag ook best een stapje uit je comfortzone zetten, want dat maakt juist dat er nieuwe dingen gebeuren in je leven.

Genoeg tips dus om weer liefde in je leven te creëren. En 50 plus dating helpt het lot graag een handje!

Reacties uitgeschakeld voor Waarom je nooit te oud bent voor de liefde