Kunstgras in de tuin
Nieuws

5 LEUKE IDEËEN VOOR JE HUIS EN TUIN

Men zegt wel eens dat je interieur en je tuin iets zeggen over je karakter als persoon. Het is dan ook ontzettend leuk om je eigen creatieve geest los te laten op je interieur en je tuin. Op die manier maak je er namelijk echt jouw huis en tuin van. Zou je dat wel graag willen maar ben je een beetje inspiratieloos? Dat is geen probleem. Je hebt immers altijd het internet nog! Hieronder geven we je vijf creatieve ideeën voor je interieur en de tuin!

Verlichting

Verlichting bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in je woonkamer. Het is dus belangrijk dat je hier een goede afweging in maakt. Wanneer je dit doet, is het verstandig om de kamer in zones te verdelen en te zorgen voor de juiste verlichting bij iedere zone. Op een stoel waar je vaak zit te lezen zorg je bijvoorbeeld voor wat meer licht, terwijl op andere plaatsen juist een gedimd licht weer veel beter is. Lampen zelf vormen trouwens ook een belangrijk onderdeel van je interieur. Kies daarom voor afwisseling in vorm, kleur én formaat.

Kunstgras in de tuin

Een trend die de laatste jaren erg gegroeid is, is het gebruik van kunstgras in de tuin. Kunstgras is enorm onderhoudsvriendelijk en blijft lang in topconditie. Dit is ideaal voor mensen die heel wat uren in de tuin doorbrengen of die kinderen hebben. Daarnaast ziet het kunstgras van de laatste jaren er heel goed uit waardoor het aanzicht van de tuin gewaarborgd kan blijven.

Maak het persoonlijk

Je maakt je interieur helemaal af als je het persoonlijk maakt. En hoe kun je het beter persoonlijk maken dan met leuke foto’s? Foto’s hang je natuurlijk niet zomaar op en met fotolijstjes maak je het interieur nog net iets leuker. Er zijn heel veel verschillende lijstjes beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan digitale lijstjes waarbij je een hele fotocollage kan tonen in je woonkamer. Natuurlijk hebben ook de houten fotolijstjes nog niet afgedaan en passen die eigenlijk in vrijwel elk willekeurig interieur!

Loungebank van pallets

Ook in je tuin kun je volop je creativiteit kwijt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke zelfgemaakte loungebank van pallets? Met wat pallets en een paar leuke kussens, maak je binnen de kortste keren een leuke trendy lounge bank voor in de tuin. Dat is zo eenvoudig dat je er zelfs helemaal niet zo handig voor hoeft te zijn. Eigenlijk kan vrijwel iedereen het.

Geniet van je tuin!

Je wil natuurlijk ook van al je creativiteit in de tuin genieten. Om je tuin helemaal af te maken, kun je bijvoorbeeld een jacuzzi of zwembad van Zwemland.nl in de tuin plaatsen. Als het tijdens de zomeravonden wat kouder wordt, ga je heerlijk de jacuzzi in en geniet je van alles wat je tuin te bieden heeft. Een jacuzzi kan bovendien zomaar de blikvanger van je tuin worden!

Reacties uitgeschakeld voor 5 LEUKE IDEËEN VOOR JE HUIS EN TUIN