partytent huren
Nieuws

5 tips om de leukste surprise party te organiseren

Is er binnenkort iemand jarig en wil je die persoon helemaal gelukkig maken met een leuk feestje? Dan is een surprise party een van de leukste feestjes die je kan organiseren. Niet iedereen heeft altijd zin om een eigen verjaardagsfeestje te organiseren, het kost veel tijd en is eigenlijk best een gedoe. Met een verrassingsfeestje heeft de jarig dit probleem helemaal niet gezien het feestje, nou ja zoals de naam zegt, een complete verrassing is. wil jij een spectaculair verrassingsfeestje voor iemand organiseren? Lees dan snel onze tips om er een geweldige (en verrassende) dag van te maken!

Prik op tijd een goede datum

Een van de lastigste dingen wanneer je een feestje organiseert is het kiezen van de juiste datum. Iedereen heeft het altijd druk en meestal heeft iedereen al maanden van tevoren een drukke agenda. Daarom is het erg belangrijk dat je niet te laat begint met het organiseren van het verrassingsfeestje. Bovendien is het natuurlijk ook essentieel dat de jarige zelf ook op die dag vrij is. Zorg ervoor dat de jarige zijn of haar agenda niet vol is met andere dingen, en dit allemaal zonder te laten weten waarom die dag zo belangrijk is! Plan bijvoorbeeld iets in met de jarige op die dag, het moet natuurlijk niet te verdacht zijn dus zorg ervoor dat het iets is wat je normaal gesproken ook zou doen.

Zet een budget vast

Een verrassingsfeestje kan best duur zijn. Er moet eten, drinken, decoraties, muziek en meer geregeld worden en dit soort kosten tellen snel op. Als je een echt groot feest wilt organiseren moet je misschien ook nog wel extra meubilair of een partytent huren. Daarom kan je het best gelijk een maximaal budget vaststellen en de kosten met meer mensen delen.

Zet de muziek alvast klaar

Een feestje is niks zonder muziek, en je wilt natuurlijk ook niet dat iemand hier de hele dag of avond mee bezig is. Stel alvast een of meerdere playlists samen, zo hoef je alleen nog maar op play te drukken! Wil je de muziek extra bijzonder maken, dan kan je ook een karaoke machine huren!

Zorg dat alles op tijd klaar staat

Op de dag zelf, of misschien de dag van te voren kan je het best een strakke planning hebben. Er moet veel geregeld worden, van het ophangen van de decoratie tot het klaarzetten van eten en drinken. Maak een duidelijke taakverdeling en begin op tijd. Zo kom jij  last minute niet voor een onplezierige verrassing te staan

Hou het een verrassing!

Een surprise party is natuurlijk geen verrassing als de jarige het al weet. Zorg dat iedereen die meehelpt en die uitgenodigd is het niet per ongeluk door verteld. Let ook goed op dat je geen “gevoelige informatie” laat rondslingeren. Het zou zonde zijn als de jarige het ontdekt omdat er ergens een uitnodiging ligt of omdat hij of zij een mailtje leest.

Reacties uitgeschakeld voor 5 tips om de leukste surprise party te organiseren