lange T-shirts
Nieuws

Waarom lange T-shirts schitterend zijn

Nederland heeft met een gemiddelde lengte van 183 cm de langste mannen van de hele wereld! Hier zijn de meeste standaard T-shirts niet op gemaakt. Als je wat langer bent heb je dus al snel het probleem dat de T-shirts die je in reguliere winkels koopt te kort zijn en dat je ze steeds naar beneden moet trekken. Wanneer je langer dan 180 cm bent is het al snel een goed idee om lang T-shirts aan te schaffen. Maar ook wanneer je niet al te lang bent maar wel heel smal kunnen lange T-shirts van pas komen. Kleinere maten zijn behalve smaller vaak ook direct korter, en zo ben je als een smal iemand geforceerd om een te wijd of te kort T-shirt aan te moeten. Met een lang T-shirt is dit niet het geval en kan ook jij een T-shirt kopen dat perfect past.

Voor elke lengte een maat

Door het unieke maatsysteem voor lange T-shirts is er altijd wel een passend T-shirt voor jou bij. De lange T-shirts zijn onder te verdelen in de volgende lengtematen:

  • Xtra lang: voor mannen tot 1,80 – T-shirts zijn ± 3 cm langer.
  • XXtra lang: voor lange mannen vanaf 1,80 tot 2m – T-shirts zijn ± 6 cm langer.
  • XXXtra lang: voor lange mannen vanaf 2m – T-shirts zijn ± 10 cm langer.

Je kunt het ook vrij simpel houden. Meestal is er een keuze uit een paar kleuren en verschillende hals soorten. Elk T-shirts is dus verkrijgbaar in verschillende modellen met allemaal een eigen uitstraling.

Schonere en frissere T-shirts

Om de lengte van je T-shirt zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk om je T-shirt op de juiste manier te wassen. Voordat je jouw T-shirt in de wasmachine doet, keer je het binnenstebuiten. Zo slijt de kleding aan de binnenzijde en is de eventuele slijtage daardoor minder snel zichtbaar aan de buitenkant van het T-shirt. Het beste is om de T-shirts op 30 of 40 graden te wassen. Het is altijd goed om je T-shirts te wassen met een waspoeder in plaats van met een vloeibaar wasmiddel. Waspoeder zorgt voor een schonere en frissere was, bovendien is het vaak ook nog goedkoper!

Reacties uitgeschakeld voor Waarom lange T-shirts schitterend zijn