trouwauto huren
Nieuws

Waar moet je aan denken als je gaat trouwen?

Je trouwdag is één van de belangrijkste dagen van je leven, je wilt dan ook dat deze dag perfect verloopt. Veel vrouwen ondervinden echter heel erg veel stress bij het plannen van de trouwdag. Het is daarom van belang om alles wat er moet gebeuren voor je trouwerij goed op een rijtje te hebben. In deze blog zal ik een aantal belangrijke aspecten van je trouwdag belichten, en leuke tips geven over hoe jij jouw trouwdag nog leuker en specialer kunt maken dan deze al is.

Trouwauto huren

Een trouwauto huren is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij een trouwerij, toch is het een belangrijk moment van iedere trouwerij. Je wilt je op je trouwdag voelen als een prinsesje, daar hoort natuurlijk een mooie auto bij. Het ziet er namelijk niet zo mooi uit als jij in je prachtige trouwjurk uit een gammele bak stapt. Tenzij je zelf een mooie witte Rolls Royce hebt, zal je een trouwauto moeten huren. Veel van deze trouwauto’s hebben zelfs de mogelijkheid om een royaal bouwpakket aan de motorkap vast te maken, zodat je met nog meer stijl aan komt.

Taart

Bij elke trouwerij speelt de bruiloftstaart een centrale rol. Vaak staat de taart op een prominente plek in de zaal opgesteld en is de taart heel mooi. De taart moet echter niet alleen mooi voor het oog zijn, maar ook nog eens goed smaken. Zorg er dus voor dat je bij de banketbakkerij die je taart gaat verzorgen de verschillende vullingen proeft, zodat je taart goed zal smaken. Houd er rekening mee dat er mensen zijn met allergieën, vraag aan je gasten of iemand een noten allergie heeft of lactose intolerant is. Als dit bij iemand het geval is, is het een mooi gebaar om voor deze personen een aparte taart of stukje cake te hebben. Op deze manier kan iedereen genieten van een lekker stuk gebak.

Tweede jurk

Je trouwjurk zal er prachtig uitzien. Na een tijdje kan deze echter heel erg zwaar aanvoelen, het is dan handig om een tweede, minder grote jurk achter de hand te hebben. Natuurlijk moet je de eerste dans in je prachtige trouwjurk doen. Daarna zal iedereen echter gezellig aan het dansen zijn en zal het wat warmer worden in de zaal. Een vaak gemaakte fout van jonge bruiden is dat ze niet van jurk verwisselen. In de trouwjurk hebben ze het veel te warm, waardoor ze zich na een tijdje niet zo goed voelen. Maak deze fout dan ook niet en houd altijd een tweede jurk achter de hand.

Reacties uitgeschakeld voor Waar moet je aan denken als je gaat trouwen?