Nieuws

Pampers maat 7 aanbiedingen

Pampers in maat 7 zijn bedoeld voor kinderen die 17 kilo of meer wegen. Dit zijn kinderen die wat zwaarder zijn voor hun leeftijd. Pampers maat 7 is de grootste maat die vaak verkocht wordt, hoewel er ook een maat 8 bestaat. In maat 7 zijn zowel luiers als luierbroekjes verkrijgbaar. Voor aanbiedingen voor Pampers maat 7 luiers en luierbroekjes ben je hier aan het juiste adres. Wij verzamelen de aanbiedingen iedere week op de website en je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je de aanbiedingen regelmatig per mail toegestuurd. 

Verschil met kleinere maten

De series voor maat 7 Pampers komen deels overeen met de kleinere beschikbare maten. Een verschil ten opzichte van de kleinere maten uit de Baby Dry serie is de plasdetector. Deze ontbreekt bij Pampers maat 7 Baby Dry luiers en luierbroekjes. Je ziet dus niet wanneer het tijd is om de luier te verschonen. Dit heeft ermee te maken dat deze maat Pampers doorgaans niet de gehele dag gebruikt wordt. Meestal worden Pampers maat 7 luiers of luierbroekjes alleen preventief gebruikt. Bijvoorbeeld om ongelukjes tijdens het slapen te voorkomen. 

Welke soorten

De beschikbare series luiers in Pampers maat 7 zijn Pampers Baby Dry, Active Baby Dry en Baby Dry Nappies. De Baby Dry maat 7 is ook beschikbaar als luierbroekje en heet dan Baby Dry Pants. Afgezien van de plasdetector, zijn deze luiers en luierbroekjes voorzien van dezelfde kwaliteit en eigenschappen. Maat 7 Pampers zijn wel iets luxere uitvoeringen. Het is soms moeilijk om de juiste maat en soort luier online te vinden, daarom zorgen wij voor een overzicht op de site en in de nieuwsbrief. Bovendien krijg je gratis een Pampers maattabel met alle soorten en maten in één overzicht.

Wanneer

Pampers koop je natuurlijk het liefst wanneer ze zo goedkoop mogelijk zijn. En dat zijn ze natuurlijk tijdens Black Friday. Black Friday is het jaarlijks terugkerende evenement op de laatste vrijdag van november. In Amerika is dit de dag na de feestdag Thanks Giving. Amerikanen gaan dan traditiegetrouw kerstcadeaus kopen. Tijdens deze dag geven winkels spectaculaire kortingen op verschillende producten. Gelukkig is deze feestdag overgewaaid naar Nederland. Daarom hebben Nederlandse winkelketens tijdens deze dag spectaculaire kortingen op heel veel verschillende producten, waaronder dus Pampers. Heb je een kleine rondlopen dan kan je het best tijdens Black Friday pampers kopen. Ook deze aanbiedingen zal je op onze website terugvinden.

Reacties uitgeschakeld voor Pampers maat 7 aanbiedingen