vader
Nieuws

Speciaal voor vaders

Tijdens de zwangerschap en na de bevalling gaat de meeste aandacht naar de vrouw en het kindje. Dat is logisch omdat zij het grootste werk heeft verricht en jullie kindje het resultaat hiervan is. Maar ook voor vaders mag er wel eens een lans gebroken worden. Vaders staan tegenwoordig niet meer alleen langs de zijlijn om ervoor te zorgen dat er brood op de plank komt. Het hebben van kinderen is een taak die je samen doet, daarom mag er ook wel eens wat aandacht aan de vaders worden geschonken. Advies over opvoeden maar ook een aanstaande vader verrassen kunnen zeer gewaardeerd worden.

 

Vader worden

Als je voor het eerst vader wordt dan is dat zeer bijzonder. Ook wanneer je al één of meerdere kinderen hebt dan blijft het krijgen van een kindje een ongelofelijk wonder. Omdat je niet alles kunt weten met betrekking tot de zwangerschap van jouw partner en het opvoeden van kinderen kun je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken. Je kunt hierover advies krijgen bij Babyideaal. Daar lees je verschillende verhalen over het opvoeden van kinderen en over de perikelen die kunnen optreden tijdens de zwangerschap. Ook vindt je er handige informatie over het bestellen van geboortekaartjes of het opnemen van ouderschapsverlof.

 

Aandacht voor papa

Ook voor vaders mag er genoeg aandacht zijn. Aanstaande moeders worden vaak verrast door vriendinnen met een baby shower. Waarom doen mannen dit eigenlijk niet? Ontvoer die vriend van jouw die binnenkort vader wordt en ga samen met een groepje vrienden iets leuks ondernemen. Ga met zijn alleen naar een voetbalwedstrijd, ga bowlen of neem de aanstaande papa mee naar een café om een gezellige dag te hebben. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om eens wat extra aandacht aan de aanstaande vader te schenken. Kijk voor de verschillende uitjes die je kunt ondernemen of voor andere zaken waarmee je een aanstaande vader blij kunt maken eens naar de verhalen op mannenzaken.be.

Reacties uitgeschakeld voor Speciaal voor vaders