Nieuws

Originele cadeaus voor vrienden en familie

Het bedenken van een cadeau is meestal geen moeilijke opgave. Voor vrouwen zijn er voldoende mogelijkheden. Misschien wil je diegene een verzorgingsset geven. Een andere mogelijkheid is het geven van een lekkere parfum. Ook wordt vaak voor make-up of een sieraad gekozen. Maar ook voor mannen zijn er talloze keuzes. Een leren riem of portemonnee is altijd een praktisch cadeau. Sokken worden ook vaak aan mannen gegeven. Een mooi overhemd of een leuke stropdas vormt ook een leuk cadeau. Hetgeen dat deze cadeaus echter allemaal bindt, is dat deze cadeaus vrij vaak worden gegeven en zodoende vaak niet meer als origineel worden gezien. Voor mensen die de jarige minder goed kennen of als mensen niet veel tijd hebben om een cadeau uit te kiezen, zijn dit uiteraard allemaal prima opties. Soms wil je echter dat beetje extra je best doen voor iemand en echt met een speciaal cadeau komen. In deze blog geef ik een aantal mogelijkheden die een origineel cadeau vormen.

Eten

Voedsel is een van die zaken waar bijna elk mens wel vrolijk van wordt. Het is dan ook een leuk idee om met de jarige uit eten te gaan, maar wat nog leuker en persoonlijker is, is om zelf een diner te verzorgen voor de jarige. Nodig diegene uit in het weekend en creëer een geheel 5 gangen menu voor de jarige. Ben je (nog) niet een keukenprins of -prinses? Dan zijn er natuurlijk ook andere opties om iemand door middel van voedsel plezant te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een luxe kaasplankje met wat schapenkaas, brie, een lekkere tapenade, een knoflookboter en wat vleesassortiment als de jarige niet vegetarisch is. Een andere leuke mogelijkheid is het kopen van kaas voor kaasfondue. De kaasfondue is samen met de raclette, hotpot en de chocoladefontijn echt een gezelligheidsding. Je bent vooral aan het praten en eet tegelijkertijd langzaam gedurende de avond het eten op. Dit soort avonden zijn eerlijk gezegd mijn favoriete avonden. Je nodigt mensen namelijk uit voor het eten en door middel van het eten en het kletsen voel je je echt verbonden met elkaar. Dat gevoel kan je bijna niet evenaren door een ander cadeau.

Fotocadeaus

Vroeger was het geven van een mok met een foto al heel bijzonder, maar tegenwoordig kunnen foto’s op heel veel verschillende items geprint worden en zijn de keuzes zodoende ontelbaar. Handdoeken, deurmatten, placemats, beddengoed, je kan het zo gek niet bedenken en je kan het wel laten beprinten.

 

Reacties uitgeschakeld voor Originele cadeaus voor vrienden en familie