Nieuws

Mijn nieuwe huis

Ik ben ingetrokken in mijn nieuwe huis. Hierbij moet ik alleen nog alle kamers inrichten. De muren zijn al geverfd en het laminaat ligt er al in. Het lastigst vond ik de huiskamer. Het moet een goede sfeer aantonen wanneer er iemand binnenkomt. Zo wilde ik zorgen dat het er knus uit ziet maar ook weer niet rommelig. Ik hou wel van een opgeruimd huis. Ik heb er dan ook voor gekozen om een leuke zit ruimte te creëren, zo is het gezellig om even te kletsen. Ook staat er natuurlijk een tv, want wie heeft er tegenwoordig geen tv.

Radio erbij

Als we naar de keuken gaan heb ik een leuk kookeiland. Dat heb ik altijd al in mijn huis gewild. Dan heb je genoeg ruimte om alles te snijden en alles te verzamelen en dan heb je geen rommel bij het fornuis. In de keuken hebben we ook een radio, op die manier is het niet zo stil wanneer je aan het koken bent. Naast de keuken is de eetruimte. Hier is een mooie grote houten tafel met zes fleurige stoelen. Op de tafel een leuk boeket bloemen.

Hoe werkt dit?

Naast het leuke inrichten moet de bedrading ook worden gedaan. En dit is niet mijn sterkste kant. Gelukkig heb ik een geweldige man die me erbij kan helpen. Als ik hem dat allemaal laat doen leer ik er zelf ook niks van natuurlijk. Dus nu moesten wij opzoek gaan naar een kabel die ervoor zorgde dat de tv en de radio werken. Maar welke kabel heb ik daar in vredesnaam voor nodig. Ik ben dus met mijn man naar de winkel gegaan om op zoek te gaan naar zo een kabel, en hiermee bedoel ik natuurlijk wel de online winkel.

Definitieve keuze

We zijn uitgekomen op de COAX kabel. Een COAX kabel zorgt ervoor dat mijn tv, radio en internet het allemaal doen. In het moderne huishouden heb je dat toch wel nodig. Het is tegenwoordig namelijk een alledaags ding. Op de onlinekabelshop heb je alle informatie over verschillende COAX kabels. Welke frequentiebereik bijvoorbeeld of de conform. Op die manier kan je het precies aanpassen op jouw huishouden. Toen ik naar de prijzen keek van zo een kabel schrok ik! Ze waren zo goedkoop! Mijn man en ik hebben gelijk zo een kabel besteld. Wanneer de kabel binnen was hadden we de kabel gelijk geïnstalleerd. Zo lastig was het niet de bedrading. Alleen de goede kabel zoeken was wat lastiger.

Reacties uitgeschakeld voor Mijn nieuwe huis