Nieuws

Een bijzondere wending

Ik werk zelf vijf dagen in de week daarnaast heb ik ook nog een klein dochtertje, ik heb de hele week door lang stress. Alles wordt me soms te veel en weet ik ook niet precies waar het heen gaat. Zelf wil ik mijn hoogste potentie behalen alleen weet ik niet hoe ik dat moet doen. Zo probeer ik met mijn collega’s af te spreken en vraag ik voor feedback en kunnen ze vertellen wat ik goed en slecht kan. Hierbij krijg ik erg tweezijdige antwoorden. Daar kom ik dus ook niet mee verder. Zo probeerde ik het ook met mijn vrienden maar zij maakte er maar een grapje van. Ze vonden dat ik het al goed deed en dat ik wat rustiger aan moet doen. Dus ik ging maar met mijn ouders praten. Mijn moeder vertelde met oen iets interessants: handlezen. Ze vertelde dat ze het zelf ook had gedaan en er veel wijzer van is geworden. Ik dacht het kan geen kwaad dus ging ik het opzoeken.

Interessant

Toen ik aan het kijken was klonk het erg interessant. Je hebt bepaalde lijnen op je hand waaruit de handlezer kan halen hoe zelfverzekerd of onzeker je bent. Of de manier van denken en waar je passies liggen. Ook kan er worden gekeken naar je gevoel, je emoties, je vriendschappen, je liefdeskeuzes. Alles kan je worden vertelde. Er wordt niet verteld wat je moet gaan doen maar waar je goed in bent en minder goed in bent. Zoals dat er bijvoorbeeld verteld wordt of je onzeker bent dan kan je daar iets aan veranderen.

De drie lijnen

Ook las ik dat er drie lijnen zijn in je hand die de basis leggen: de levenslijn, de hoofdlijn en de hartlijn. Elke lijn staat voor iets anders. De levenslijn geeft aan welke kwaliteiten van leven je hebt. De hoofdlijn vertelt over jouw denkwijze, het draait om je verstand en waarnemingsvermogen. Als laatst de hartlijn: deze staat voor jouw gevoel, je emoties en persoonlijke eigenschappen. Dit kan je allemaal verteld worden gewoon door je hand.

Gewoon doen

Ik heb er voor gekozen om het maar uit te proberen, op die manier kan ik misschien kwaliteiten vinden waarvan ik niet wist dat ik die had. Of misschien mijn manier van denken waar ik niet bij stil heb gestaan. Op die manier kan ik misschien verder in het leven, en is er minder stress in mijn leven. ik vertelde het mijn vrienden en ze vonden het ook interessant dus zouden we allemaal gezamenlijk langs gaan.

Reacties uitgeschakeld voor Een bijzondere wending