landal landgoed 't bartje
Nieuws

Landal Het Land van Bartje is perfect voor kinderen

Landal Het Land van Bartje is een vakantiepark gelegen in Drenthe. Dit vakantiepark is perfect voor kinderen, ze zullen hier de tijd van hun leven hebben. Natuurlijk wilt iedereen lekker kunnen ontspannen tijdens een vakantie. Vervelende kinderen is natuurlijk nooit leuk. Op Landal Het Land van Bartje weet je in ieder geval zeker dat de kinderen de hele dag zoet zullen zijn met alle activiteiten die er worden aangeboden. Ondertussen kunnen de ouders ook lekker genieten van hun welverdiende vakantie. In mijn blog vertel ik graag meer over mijn ervaring met Landal Het Land van Bartje, want ik heb een heerlijke tijd gehad.

Een onbezorgde vakantie op Landal Het Land van Bartje

In het midden van heidevelden, veengebieden en kleurrijke bossen bevindt zich Landal Het Land van Bartje. Een uniek vakantiepark waar er genoeg vermaak voor kinderen is. Wie graag ziet dat de kinderen wat energie kwijt raken kunnen de kinderen het beste naar het multifunctionele sportveld of naar de air-trampolines sturen. Voor de vele activiteiten zijn de kinderen van harte welkom in de Bollo club. Ondertussen kunnen de ouders ook genieten van hun vakantie op Landal Het Land van Bartje. Natuurlijk willen zij niet helemaal alleen gelaten worden, dus voor wat waterpret kan de hele familie in het verwarmde openluchtzwembad duiken. Als het wat kouder buiten is kan de hele familie gewoon in het overdekte zwembad duiken. Als de dag voorbij is trekt iedereen zich terug in hun accommodatie. De vrijstaande huizen zijn beschikbaar van 2 tot 10 personen en zijn in alle gemakken voorzien. Enkele luxe faciliteiten in het huisje zijn op voorkeur te reserveren.

Landal Het Land van Bartje biedt ook genoeg voor volwassenen

Hoewel Landal Het land van Bartje een zeer kindvriendelijk vakantiepark is kunnen ouders zich ook uitstekend vermaken. Voor een ontspannen behandeling is de beauty- en wellness salon een echte aanrader. Ook golfliefhebbers zijn op Landal Het Land van Bartje van harte welkom, want golfbaan Country Golf is zeer dichtbij te vinden. Voor een heerlijke wandeling of fietstocht is het natuurgebied De Hondsrug een perfecte bestemming. Natuurlijk zijn hier zoals in heel Drenthe historische hunebedden te vinden. De prachtige natuur van Drenthe past bij de stijl van dit vakantiepark. Voor wie uit de Randstad komt zal een bezoek aan deze natuur echt een verademing zijn. De echte stadsmensen kunnen een bezoek brengen aan Emmen, wat niet ver van het vakantiepark vandaan is. Een uitje naar de dierentuin van Emmen mag niet ontbreken.

Reacties uitgeschakeld voor Landal Het Land van Bartje is perfect voor kinderen