Nieuws

Redenen waarom je nog even moet wachten met die tattoo

Iedereen heeft wel eens overwogen om een tatoeage te nemen. Er worden dan ook vaak zat tatoeages genomen waar niet goed over na gedacht is. In dit artikel geven we je een paar redenen waarom je beter nog even een tijdje kunt wachten met het nemen van een tattoo. Het is natuurlijk altijd je eigen keuze, maar denk er in ieder geval heel goed over na.

Snel, snel

Je hebt iets bedacht en het moet allemaal snel en nu gebeuren. Bij een tattoo hoort dat juist niet. Je moet er goed over na denken. Maak bijvoorbeeld een afspraak met jezelf: je hebt een tattoo in je hoofd die je wil. Wil je die zes maanden later nog steeds en ben je nog even enthousiast: dan kun je hem met een gerust hard nemen. Probeer spontane buien te vermijden.

Don’t settle for less

En dat geldt eigenlijk voor alles. Maar ook voor het nemen van een tatoeage. Heb je eigenlijk niet genoeg geld voor een tattoo, maar wil je hem echt? Wacht tot even die extra maandjes tot je genoeg geld hebt want realiseer dit: het zit écht voor de rest van je leven vast op je lichaam.

Research

Doe je onderzoek naar een tatoeëerder. Kies niet voor de eerste beste tattooshop die je tegenkomt in een of ander raar steegje. Er zijn namelijk steengoede tatoeëerders die van jouw droom écht een plaatje kunnen maken.

Namen

Denk goed na of je die naam van je partner echt op je lichaam wil. Of een tatoeage samen met een beste vriend of vriendin. Het kan kapot namelijk. Er zijn genoeg verhalen over vriendschappen die kapotgaan, relaties die stuklopen en ga maar door. Denk er hierbij ook weer goed over na.

Ga je toch een tatoeage nemen?

 

Ben je van plan toch een tatoeage te nemen? Bereid je dan goed voor op de dag zelf. Zorg ervoor dat in een goede fysieke staat bent. Dit betekent dat je goed moet slapen, drink niet en voorkom een kater. Het belangrijkste is om regelmatig te eten. Door regelmatig eten zorg je ervoor dat je bloedsuikers hoog is, waardoor de kans op flauwvallen lager is.

Wil je een website met alles over vrouwen (en door vrouwen), ga dan naar de vrouwenblog of kijk eens op modetopper met alle modetips van het moment. Heel veel leesplezier!

Reacties uitgeschakeld voor Redenen waarom je nog even moet wachten met die tattoo