kattenvoer
Nieuws

Kattenvoer van beterleven

Je hebt honden mensen en kattenmensen en de kattenmensen zijn misschien wel de meest schitterende mensen. Met een kat kun je lekker de gehele dag in huis blijven en genieten van de rust. Je hoeft hooguit af en toe even te knuffelen en dat was het als het de aandacht betreft. Net als dat je zelf moet eten, heeft jouw kat ook eten nodig. Wel een heel stuk minder eten dan jij als mens, maar toch. Je wilt wel allekattenvoeren het beste kattenvoer voor jouw lieve beestje. Wij weten dat het lastig kan zijn om het juiste kattenvoer te kopen. In deze blog kun je daarom alles lezen over het kopen van kattenvoer voor jouw kat.

Welke soorten kattenvoer kopen mensen?

Mensen kopen verschillende soorten kattenvoer voor hun beestje thuis. Iedereen heeft zijn voorkeur voor voer. Zo heb je nat voer en droogvoer (of brokken). Het verschil tussen de twee is eigenlijk best groot. Een grote zak met brokken is een stuk goedkoper dan een klein blikje met nat voer. Dus qua kosten is het slim om voor brokken te kiezen. Houdt wel in je achterhoofd dat de goedkoopste varianten voer niet per definitie ook het beste zijn. Datzelfde geld voor duur kattenvoer. Als het aan mensen ligt, wordt er vooral naar de prijs van het voer gekeken.

Dit is het soort kattenvoer dat katten lekker vinden

De meeste katten prefereren het natte kattenvoer. Dit voer bestaat meestal uit vlees of vis. Dat is in ieder geval wel wat er wordt beweert. In de meeste varianten van nat voer zit er maar een kleine hoeveelheid vlees of vis in. Dat terzijde is nat kattenvoer het soort voer dat de meeste katten erg lekker vinden. Als er eenmaal aan dit soort voer wordt begonnen willen ze niets anders meer hebben. Wij zeggen dus, weet waar je aan begint!

Kattenvoer met het beterleven keurmerk

Er zijn meerdere soorten voer voor katten met het beterleven keurmerk. Als je voer van dit merk voor je kat koopt, weet je een ding zeker. De dieren waar dit voer van is gemaakt hebben een goed leven gehad. Eet je zelf ook biologisch dan zal je het hoogstwaarschijnlijk heel fijn vinden dat jouw beestje nu ook goed eet. Het zou immers zonde zijn om jouw kat eten te geven van een dier dat niet goed heeft geleefd! Voortaan bij het kopen van voer voor jouw lieve kat let je dus op het beterleven keurmerk.

Reacties uitgeschakeld voor Kattenvoer van beterleven