haarimplantatie Turkije
Nieuws

Plastische chirurgie en meer…

Tegenwoordig is het zelfbeeld van veel mannen en vrouwen heel anders geworden dan vroeger. Vroeger waren veel meer mensen tevreden met hun zelf en was het allemaal prima. Nu is dat wel heel anders. Doordat we veel meer op social media zitten zien we veel ‘voorbeelden’ voorbijkomen. Hierdoor kan jij zelf onzeker worden en kan het zo zijn dat je iets aan jezelf wilt laten veranderen. Dit hoeft natuurlijk niet gelijk heel erg te zijn, je moet wel goed oppassen waar je het doet en hoe het gedaan wordt. Er zitten veel salons in Nederland en omgeving die wel zeggen dat ze het kunnen maar die het in werkelijkheid eigenlijk helemaal niet op de goede manier doen.

Botox en fillers

Onder ruim 22 duizend mensen blijkt dat een derde van de vrouwen tot 35 jaar zich kan voorstellen in de toekomst cosmetische chirurgie te ondergaan. Ruim een kwart (27 procent) overweegt serieus een ingreep. Vooral een borstvergroting of borstlift, liposuctie, botox in het gezicht of lipfillers zijn populair. Een derde van de mensen die al eens plastische ingrepen hebben ondergaan, is onder de 35. Uit onderzoek is dus gebleken dat veel jonge mensen aan de botox en fillers gaan, maar waarom? Op 20-jarige leeftijd heb je nog geen diepe rimpels en kringen onder je ogen. Toch vinden jongeren zichzelf niet goed genoeg. Dit komt voornamelijk door de invloed van bepaalde influencers. Ideaalbeelden die mooie foto’s van zichzelf op Instagram zetten kunnen er soms voor zorgen dat jongeren er ook precies zo uit willen zien.

Kleine en grote ingrepen

Over het algemeen vallen botox en fillers nog onder de kleine ingrepen. Borstvergrotingen, haarimplantaties of liposuctie zijn grotere ingrepen. Het is in zulke gevallen altijd goed om op een aantal dingen te letten. Hygiëne is belangrijk en natuurlijk het gebruik van de meeste moderne technieken is een absolute must. Ik benoemde hem net hierboven al even maar haarimplantaties worden ook steeds bekender in Nederland. Mannen of vrouwen die kale plekken op hun hoofd hebben of die misschien bij helemaal geen haar meer hebben kunnen op die manier weer hun eigen haar terug krijgen. Haarimplantatie in Turkije is erg bekend. De mensen in Turkije staan erom bekend om het goed te kunnen uitvoeren. Haarklinieken in Istanbul zijn regelrechte voorlopers en experts op het gebied van haartransplantaties. Niet alleen gebruiken zij de meest vooruitstrevende methodes. Ook zijn de prijzen een stuk lager in Turkije en kun je dit moeiteloos combineren met een kleine vakantiebreak!

Reacties uitgeschakeld voor Plastische chirurgie en meer…