Nieuws

Zo zie je er als man op en top uit!

De uiterlijke verzorging is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Zo vind je sneller een geschikte partner en draagt het op werk ook bij aan betere resultaten. Een goede verzorging klinkt erg eenvoudig, maar wanneer je er eenmaal mee aan de gang gaat, blijkt het dat er toch meer bij komt kijken als dat je had verwacht. Zo dien je te zorgen voor mooie kleding, maar daarnaast ook voor de juiste verzorging van de haren. 

 

Koop nieuwe kleren!

Als je al een lange tijd geen nieuwe kleding hebt gekocht, dan is het zeer aan te raden om de kledingkast eens te legen en nieuwe kleding te kopen. Gooi of geef oude kleding weg en zorg ervoor dat je daar nieuwe kleding voor in de plaats koopt. Op het moment zijn er diverse kledingstijlen erg populair. Dit geeft je de luxe positie om een kledingstijl te kiezen die echt goed bij jou past. Ga je voor een zeer nette outfit of houd je toch wat meer van stoer? Denk daar goed over na en ga daarna pas op zoek naar geschikte kleding. 

Verzorg je baard goed

Er zijn helaas maar weinig mannen die een goed verzorgde baard hebben. Als je het gelukt hebt dat je een volle baardgroei hebt, dan is het zeer aan te raden om hier iets mee te doen. Mocht je geen volle baardgroei hebben, dan kun je verschillende acties ondernemen om dit toch te krijgen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om gezonder te gaan leven. Door goed te slapen, gezond te eten en regelmatig te sporten, neemt je baardgroei toe. Mocht ook dit niet helpen en je toch graag een strak baardje willen, dan kun je een baard implantatie overwegen. Het is kleine ingreep waar je jarenlang profijt van kunt hebben. Bovendien hoeft het absoluut niet duur te zijn. Wel is het dan natuurlijk van belang dat je tijd investeert in de zoektocht. Vergelijke verschillende klinieken in verschillende landen met elkaar. 

Ga regelmatig naar de kapper!

Naast je baardhaar is het ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat je hoofdhaar er strak uitziet. Het is daarom  zeer aan te raden om regelmatig naar de kapper te gaan. Je kunt ervoor kiezen om steeds hetzelfde kapsel te kiezen, maar het is ook leuk om zo nu en dan af te wisselen. Mocht je haar dunner zijn geworden en er langzamerhand steeds meer kale plekken komen, dan heb je drie opties. Allereerst kun je kijken wat voor kapsel je kunt creëren met de haren die je nog hebt. De tweede optie die je hebt is om alles eraf te scheren. Een derde optie is een Turkije haartransplantatie.

Reacties uitgeschakeld voor Zo zie je er als man op en top uit!