Nieuws

Schitter in comfortabele kleding

Oké, ik zal het maar gelijk bekennen: ik ben niet van de rokjes en de hoge hakken. Mijn kleding moet comfortabel zijn en lekker zitten en ik moet er alles mee kunnen doen. Dus niet alleen moet ik er op een feestje mee kunnen verschijnen, maar ik moet er ook een stevige wandeling mee kunnen maken. Maar net als de meeste vrouwen vind ik het wel belangrijk er goed uit te zien. In ieder geval verzorgd en representatief. De combinatie van die dingen in relatie met comfortabele kleding is soms best wel een hele zoektocht. Gelukkig lukt het me steeds beter om die kleding te vinden die echt bij me past. Het voordeel van de talrijke webshops is dat je echt op je gemak kunt zoeken naar kleding die helemaal voor jou bestemd is. De laatste tijd koop ik vaak kleding van travelstof. Travelstof is gemaakt van polyamide en elastaan. Dit zorgt ervoor dat de kleding comfortabel zit en een goede stretch heeft. En wat ook handig is: je hebt er allerlei kledingstukken van zoals een travelstof broek capri of een travelstof blouse wit.

Kiezen maar

Ik begon voorzichtig met het kopen van kledingstukken van travelstof. Ik kocht eerst een travelstof broek capri voor een van mijn vakanties. Dat bleek een goede zet. De capri zat heerlijk, was makkelijk wasbaar en omdat je kan kiezen tussen weefdiktes, paste deze goed bij het warme weer waar ik mee te maken had. En ik kon met de broek wandelen, maar ook in een restaurant verschijnen zodat ik geen extra bagage hoefde mee te nemen. Ook niet onbelangrijk: de travelstof broek capri was gewoon leuk. Hij stond me goed en toen ik, eenmaal terug van vakantie, nog een paar anderen wilde aanschaffen, bleek ik een ruime keuze te hebben uit kleuren en patronen. Ideaal. Toen ik toch bezig was met online shoppen, ging ik gelijk opzoek naar een travelstof blouse wit voor de wat meer formele gelegenheden. En ook die bleken er te zijn. Zo heb ik ook op mijn werk nu comfortabel zittende kleding.

Schitteren met comfort

Ik ben heel blij dat ik deze kleding heb ontdekt. Travelstof past bij mij. Ik weet me toch elegant en netjes te kleden, maar het zit heerlijk en ik kan er alles mee doen. Bovendien is het gewoon leuk om te shoppen om mijn garderobe uit te breiden omdat er zoveel keuze is. Dus kijk eens naar travelstof: het is misschien wel iets voor jou!

Reacties uitgeschakeld voor Schitter in comfortabele kleding