Nieuws

Blokbodem zakjes zijn van alle markten thuis

Blokbodemzakjes zijn zakjes die de vorm heeft van, je raadt het al, een blokje. Hierdoor is hij gemakkelijk te openen en te gebruiken. Vaak is het gemaakt van metaal of plastic, maar ook hout is een optie. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over blokbodem zakjes om zelf de juiste keuze te kunnen maken.

Wat voor soorten blokbodem zakjes bestaan er?

Er zijn veel verschillende soorten blokbodem zakjes. Sommige zakjes zijn heel klein en hebben de grootte van een luciferdoosje. Deze kleinere zakjes zijn perfect voor het maken van theerozen. Andere soorten zakjes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in een tas of koffer. Dit zijn de grotere exemplaren die allerlei goodies kunnen bevatten om in op te bergen. Ze zijn leuk om zelf te hebben, maar ook om weg te geven. De keuze is aan jou!

Cupcake doosjes of ander lekkers tijdens het reizen

Je kunt blokbodem zakjes prima gebruiken als reiszakjes. Ze komen bijvoorbeeld goed van pas tijdens het reizen. Zo kun je het gebruiken om voedsel mee te nemen naar de lounge en hoef je je geen zorgen te maken over rommel tijdens de vlucht. Je hebt immers een handig zakje om bijvoorbeeld theezakjes in op te bergen. Of gebruik ze als cupcake doosjes. Stop er een heerlijke cupcake in het doosje en smul ervan wanneer je onderweg bent. Daar krijg je vast geen spijt van.

Blokbodem zakjes voor traktaties

Blokbodem zakjes kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal kleine hoeveelheden eten en drinken in te bewaren. Kies voor de grotere exemplaren als je meer eten wilt meenemen. Of gebruik ze in plaats daarvan voor het maken van mooie traktaties met bijvoorbeeld snoep erin. Ideaal wanneer je een kind hebt dat wil trakteren op school. Het grote voordeel van een blokbodem zakje is dat het een uitklapbare onderkant heeft, waardoor het altijd perfect blijft staan.

Uit welk materiaal bestaan deze zakjes?

Blokbodem zakjes zijn meestal gemaakt van plastic. Dit is veelgebruikt materiaal, maar natuurlijk niet heel duurzaam. Zodoende kun je ook overwegen om voor zakjes van metaal of hout te gaan. Dit is beter voor het milieu. Sommige van de zakjes zijn geschikt voor de magnetron, terwijl je in andere prima ijs, room of andere bevroren desserts op kunt slaan. En weer andere blokbodem zakjes zijn juist ideaal om traktaties mee te maken. Kortom: ze bieden veel mogelijkheden. Dankzij hun kleine formaat neem je ze gemakkelijk mee in je handtas of rugtas. Ideaal!

Reacties uitgeschakeld voor Blokbodem zakjes zijn van alle markten thuis