Nieuws

Wetsuit kopen

Iedereen weet natuurlijk wat een wetsuit is en hoe je het moet gebruiken. Maar het belangrijkste bij een wetsuit kopen is dat je weet wat je koopt en of het inderdaad wel goed is wat je koopt. In deze blog ga je hier achter komen!

De materialen van een wetsuit

Een wetsuit kopen moet natuurlijk wel goed gaan. De materialen van de wetsuit moeten goed zijn. De prijs van de wetsuit heft vaak te maken met wat voor materialen de wetsuit heeft en hoe het is gemaakt. Een wetsuit is gemaakt van neopreen. Deze stof beschermd de surfer tegen kou en onderkoeling. Bij deze stof word je lichaamstemperatuur opgenomen en zo blijf je lekker warm. Ook al zwem je in een koude zee of een koud meer.
Bedoeling van een wetsuit kopen.
Een wetsuit is bedoeld om je warm te houden en je te beschermen tegen vallen en blauwe plekken
Een wetsuit kopen moet goed gebeuren. Je moet zorgen dat je het bij een winkel koopt die het goed aan je kan vertellen wat een wetsuit doet en waar het voor is, want als je iets koopt waar je niet vanaf weet is natuurlijk ook niet fijn. Zorg daarom altijd dat je het koopt bij iemand die er is gespecialiseerd en veel van af weet.

Prijs wetsuit kopen

De prijs van een wetsuit verschilt natuurlijk per wetsuit. De ene is beter van materiaal, de ander is voor in de winter en de ander voor in de zomer. Je hebt zoveel verschillende wetsuits dat je ze niet met elkaar kan vergelijken. De winter edition is wat duurder van prijs omdat het dan kouder is en er meer stof op ziet dat nou eenmaal duurder is. Dan praat je hier ongeveer over EUR 100,- of EUR 150,-. Bij een wetsuit uit de zomer praat je over 60,- tot 100,-. Je hebt ook een drywetsuit. Die houdt het water buiten en zo word je lichaam niet nat en krijg je het niet koud. Zo’n wetsuit is natuurlijk ook wat duurder vanwege de stof die je hebt. Je betaalt dan ongeveer ook tussen de EUR 100,- en de EUR 150,-

Bij een wetsuit kopen moet je ook kijken tegen wat voor condities hij kan en waar je hem voor kan gebruiken. Sommige wetsuits beschermen niet tegen vallen dus die gaan sneller stuk. En de andere wel. Je moet goed opletten wat je koopt en waar je het koopt.

Reacties uitgeschakeld voor Wetsuit kopen