Nieuws

Ultiem relaxen, hier de ultieme tips!

Ga hier maar even lekker voor zitten, want het is tijd om te relaxen! Soms vergeten we ons lichaam meer rust te geven dan slapen, terwijl dit hartstikke belangrijk is. Dus voor alle part/full time studenten, werkende vrouwen of fulltime mommies, het is tijd om te relaxen! Hier de ultieme tips.

Mediteren

Het kan zo zijn dat je na een lange dag op school, op werk of thuis met je kind ontzettend veel stress hebt gehad. Het gebeurd dan ook vaak dat je deze stress met je meebrengt naar huis en met je mee blijft dragen. Yoga of mediatie is hier de ideale oplossing voor. Dit geeft heel veel rust en ontspanning. Je kunt lessen nemen bij de sportschool, maar tegenwoordig is internet ook met veel dingen je grote vriend! Er staan allerlei yoga en meditatie oefeningen op YouTube die je mee kan doen met de instructeur/ instructrice.

Badderen

Je bent een lover of een hater voor badderen. Sommige worden er helemaal naar van en dan moet je het zeker niet doen! Neem een lekker uitgebreide warme douche en breng je maskertje achteraf aan. Voor de badder liefhebbers, maak er een momentje van! Ga lekker liggen, zet een serietje op of lees je wekelijkse blad waar je een abonnement op hebt. Breng een maskertje aan, scrub je gezicht en je lichaam en breng een haarmasker aan. Het badderen is niet alleen ultiem relaxen, maar jezelf helemaal fris maken werkt ook relaxend.

Ben je nou zo dol op badderen en je heb je het ervoor over kan je ook altijd na een aantal jaar een mooie hot tub aanschaffen. En voor de interieur lovers onder ons: een normale hot tub is natuurlijk perfect om te relaxen, maar hoeft niet altijd even mooi te staan in je tuin. Een houten hot tub is de perfecte eye catcher in je tuin en geeft alsnog jouw ideale relax momentje. Win win!

Maak je huis gezellig

Een warm, gezellig en sfeervol huis is het belangrijkste wat er is. Je brengt hier tenslotte veel tijd in door en je eigen huis moet je als veilig ervaren. Het klinkt heel gek, maar opruimen en een schoon huis kan ook vaak leiden tot ontspanning. Ook de voldoening van een mooi bosje bloemen of mooie schilderijen zorgen ook voor ontspanning.

Reacties uitgeschakeld voor Ultiem relaxen, hier de ultieme tips!