piepschuim logo
Nieuws

3D Logo van piepschuim: Een unieke presentatie van uw bedrijf

Zoekt u een bijzondere manier om uw bedrijf te presenteren? Kies van voor een 3D Logo van piepschuim. De piepschuim letters zijn een ware eyecatcher in uw bedrijf, kantoor, showroom of winkel. Dankzij het 3D karakter van de letters valt de reclame-uiting extra op. In mijn zoektocht naar piepschuim letters kwam ik uit bij Piepschuimlogo.nl. Zij zijn als bedrijf al meer dan vijf jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van 3D logo figuren van hoogwaardig XPS-hardschuim. Doordat ik een goed gevoel van service en klantgerichtheid kreeg, koos ik voor hun.

Piepschuimlogo.nl levert uitsluitend hoogwaardige kwaliteit

Ik zocht piepschuim letters van hoge kwaliteit en bleek hier aan het goede adres te zijn. Ze kunnen uw 3D Logo vervaardigen van uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. De logo’s worden gemaakt uit XPS-hardschuim. XPS-hardschuim is een veel gladder en strakker materiaal dan het EPS-piepschuim dat bij andere bedrijven wordt gebruikt. Bij EPS-piepschuim blijft de kenmerkende bolletjesstructuur zichtbaar. Het XPS-hardschuim heeft deze structuur echter niet. Hierdoor ziet uw 3D logo er veel professioneler uit. Een groot voordeel van het XPS-hardschuim is dat het materiaal ongevoelig is voor vocht. Dit zorgt ervoor dat u het logo ook buiten kan laten plaatsen. Doordat XPS-hardschuim vederlicht is, kan het op iedere plek gemonteerd worden.

Uw 3D logo kan in iedere denkbare kleur geleverd worden

Heeft uw logo een specifieke kleur of vorm? De letters die ik nodig had wel. Dit was echter geen enkel probleem. Ze werken namelijk met het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Dankzij deze techniek kunnen ze vrijwel iedere denkbare drukkleur (de PMS-kleuren) op het piepschuim toepassen. De bedrijfslogo’s worden in drie lagen watergedragen verf gespoten. Dit zorgt ervoor dat uw logo zeer lang mee gaat. Als u uw bedrijfslogo buiten plaatst, is het mogelijk het logo te bewerken met een speciale coating. Dankzij deze coating is het piepschuim 3D Logo bestand tegen weer en wind.

Een hoge mate van service en kwaliteit

Ik voelde me als klant duidelijk de koning. Door hun jarenlange ervaring hebben ze al bij een groot aantal opdrachtgevers naar tevredenheid schitterende logo’s van piepschuim afgeleverd. Vooral de communicatie die ze met mij hadden, werd als zeer prettig ervaren. Als u geïnteresseerd bent in hun diensten, kunt u een offerte-aanvraag in vullen. De offerte-aanvraag dient zo gedetailleerd mogelijk te worden ingevuld. Het is ook mogelijk een afbeelding van het logo mee te sturen. Binnen 24 uur sturen ze al een persoonlijke offerte. Dit vond ik erg snel. Als u met deze offerte akkoord gaat, zorgen ze dat uw bedrijfslogo binnen 10 tot 15 werkdagen bij u geleverd wordt.

Reacties uitgeschakeld voor 3D Logo van piepschuim: Een unieke presentatie van uw bedrijf