Nieuws

One Percent Clothing: Internationaal kledingmerk

De kleding van One Percent Clothing vindt langzaam zijn weg naar de internationale markt. Het merk richt zich op artiesten / Dj’s, en dat lukt ze aardig. Steeds meer artiesten weten het merk te vinden, ook in het buitenland. Inmiddels zijn er al meerdere artiesten gespot in Duitsland, Italië en Portugal die met een T-shirt of Hoodie van het merk rondlopen. Zij lijken het merk ook echt een warm hard toe te dragen. Ze delen veel content op sociale media terwijl zij de kleding dragen.

DJ T-shirts van One Percent Clothing

De hardlopers en tevens onderscheidende kledingstukken van het merk zijn de DJ T-shirts. Op de website noemen ze dit de Premium T-shirts / Oversized T-shirts. Deze T-shirts zijn volledig ontworpen in samenwerking met bekende artiesten. In overeenstemming met de artiesten heeft het merk de perfecte T-shirt ontworpen, die de juiste kwaliteit, uitstraling en comfort bieden voor op het podium. 

Ook de overige kleding is van hoge kwaliteit. Het doel van One Percent Clothing is om de hoogste kwaliteit kleding en comfort betaalbaar te maken voor iedereen. De kleding wordt geproduceerd in Europa, volgens alle richtlijnen die in Europa aan kleding gelden. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Zo worden de shirts gemaakt van 240 grams katoen. Dat is ver boven het gemiddelde, wat ligt tussen de 120 en 200 gram per vierkant meter. 

Verzending

De start-up verzendt momenteel naar acht landen in Europa. Vanaf € 75 worden alle (inter-)nationale bestellingen gratis verzonden. Verzending is beschikbaar in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. Bij de verzending wordt altijd een Track & Trace code gebruikt. Hierdoor weet je als ontvanger altijd wanneer het pakketje bezorgd gaat worden. In Nederland worden alle pakketten bezorgd door PostNL.

Bestellen via de website

Wil jij ook iets bestelling bij het snelst groeiende kledingmerk van Europa? Je kunt de kleding exclusief via de website van het merk bestellen. Op de website wordt ieder seizoen een nieuwe collectie toegevoegd. De moeite waard dus ook het in de gaten te houden. Naast de website kun je ze natuurlijk volgen op social media, zoals Facebook, en het meest gebruikte social media account op Instagram. Hierop wordt veel exclusieve content gedeeld over de kleding. Regelmatig worden er foto’s en video’s gepost waarin internationale artiesten te zien zijn in de kleding van One Percent Clothing. Daarnaast worden er straatfoto’s en studiofoto’s van de kleding gedeeld.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website.

Reacties uitgeschakeld voor One Percent Clothing: Internationaal kledingmerk