Nieuws

Het geheim van schitterende mode

Het geheim van er schitterend uitzien voor mij is… het dragen van een corrigerend ondergoed.

Je vraagt je nu zeker af, “wat is dat?!”. Ja, je hoort het goed.. een corrigerend ondergoed. Het is een shapewear dat voornamelijk het onderlichaam corrigeert. Mijn billen worden gelift, mijn heupen, onderrug en mijn buik wordt egaal.

Je kent het gevoel vast wel; je draagt een jurkje, neemt een kijkje in de spiegel en trekt hem meteen weer uit omdat het een buikje laat zien. Ja, ik ken het gevoel in ieder geval maar al te goed. Hierom bestaat shapewear.

Wanneer ik er schitterend uit wil zien, is mijn corrigerend ondergoed dus zeker niet te missen. Ik draag het voornamelijk onder jurkjes. Mijn buik is dan niet zichtbaar en mijn bil ziet er groter en ronder uit! Een meer zandloper figuur valt echt te zien bij het dragen van deze shapewear onder een jurkje.

Nu vraag je je vast af, “is dat niet oncomfortabel?!”. Het zal je verrassen maar ik vind het totaal niet oncomfortabel zitten. Ik heb een kwalitatieve gekocht bij Pine & Ginger. Deze shapewears zijn gemaakt van materialen waardoor het comfortabel is om een hele dag te dragen.

Het voelt als een soort legging maar dan natuurlijk strakker. Vooral in het begin was het heel strak voor mij. Dit is heel normaal want de shapewear moet gewend raken aan je lichaamsgrootte. Wel is het belangrijk dat je echt de juiste maat kiest, want anders kan het echt veel te strak worden (of juist te groot).

Ik draag mijn shapewear voornamelijk naar speciale gelegenheden wanneer ik er schitterend uit wil zien. Maar ook wanneer ik naar de sportschool ga. Daarvoor heb ik een tweede corrigerend ondergoed. Ik voel namelijk bij squats dat ik nog meer mijn billen kan aanspannen. Ook zweet ik meer en heb ik het gevoel dat ik meer calorieën verbrand.

Het mooie van shapewear is dat het voor iedereen geschikt is. Of je nou een appel, peer, recht of zandloper figuur hebt. Er is voor ieder wat wils! Dames die graag heel slank zijn en een groter bil willen hebben in hun jurkje of dames met een iets groter maatje, voor iedereen is er een maat en shapewear dat het lichaam nog meer laat schitteren.

Voor de mensen die het nog nooit eerder hebben gezien, raad ik aan om even langs de winkel te gaan of op YouTube te kijken wat voor goeds het doet voor velen.

Ik ben benieuwd wie van jullie dit allemaal nog meer dragen en natuurlijk ook wanneer. Laat het vooral in de comments weten.

Reacties uitgeschakeld voor Het geheim van schitterende mode