Nieuws

De mooiste mannen jassen deze winter

De mooiste mannen jassen deze winter

De herfst en winter staat weer voor de deur. Dat betekent voor vele mannen dat ze weer moeten gaan kijken of ze überhaupt nog wel genoeg winterkleding hebben. Vaak zijn truien en shirts makkelijk te vinden, het product dat echt lastig te vinden is voor mannen zijn mannen jassen. Deze komen ondertussen in elke vorm, stof en maat. Dit maakt de keuze voor de gemiddelde man niet makkelijker. Maar zelfs voor iedereen die zegt genoeg te hebben aan een simpele trui deze winter ook jullie moet een lange jas heren. Dat betekent voor vele mannen dat ze voor het eerst in het jaar weer eens een kledingwinkel binnen moeten lopen. Het online kopen van jassen kan een drama zijn, maar met deze tips wordt het hopelijk een stuk makkelijker.

 

Mannen jassen kopen? Let op de pasvorm en stof

Lange jassen voor heren, andere mannen jassen, maar ook herenkleding in het algemeen moet de juiste pasvorm hebben. Zeker voor jassen is dit belangrijk. Denk hierbij aan de volgende dingen:

1. Let op een smalle of brede pasvorm: als je een stevige bouw hebt moet je erop letten niet een te-getailleerde jas te kopen. Vaak staat dit aangegeven op de webshop maar let vooral ook op de maten die worden aangegeven. Het is misschien even wat moeite om je eigen omvang te meten maar het helpt zeker met het online winkelen.

2. Onthoud dat je onder de jas nog wat anders draagt. Dit klinkt misschien voordehand liggend, maar als je de jas past, trek dan ook nog even een dikke trui eronder aan. Als het straks 5 graden is draag je die trui namelijk. Met deze trui aan moet jouw jas nog steeds comfortabel zitten.

3. Mannen jassen hebben verschillende stoffen. Deze verschillende stoffen zorgen voor verschillende diktes, vormen van isolatie en dus hoe warm de jas aanvoelt. De dikte van de jas zegt niks. Een dunne eenden dons jas kan veel warmer en dunner zijn dan een dik gevulde jas.

 

Ga ook eens voor een lange jas heren.

De lange parka of stijlvolle manteljas zie ik als een daadwerkelijke oplossing. Deze jassen zijn vaak mooi gevoerd, stijlvol, lang en houden je gedurende de meeste winterdagen mooi warm. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen voorkeur voor mannen jassen, maar een mooie lange stijlvolle jas voelt als de beste optie voor iedereen. Hopelijk hebben deze tips geholpen met het kiezen van een jas maar ook met andere herenkleding. Het blijft natuurlijk altijd een aankoop op goed geluk.

Reacties uitgeschakeld voor De mooiste mannen jassen deze winter