Nieuws

Wat zijn de leukste jurkjes voor het najaar van 2020?

Als de zomer goed en wel zijn einde nadert, is het tijd om je kledingkast in te richten op het najaar. Leuke jurkjes voor in de herfst en winter mogen in je kledingcollectie natuurlijk niet ontbreken. Want op een feestje met vrienden, een zakelijke afspraak of tijdens een familie-uitje wil je natuurlijk stijlvol en elegant voor de dag komen. Zorg daarom dat je genoeg leuke najaarsjurken op voorraad hebt. Maar welke jurkjes komen hiervoor in aanmerking? Wat zijn momenteel de trends op het gebied van jurkjes? In dit blogartikel zetten we de leukste jurken van het najaar 2020 voor je op een rijtje. Profiteer ervan, dan kun je beginnen met het inrichten van je kledingkast voor de komende maanden!

Geisha jurkjes zijn hot!

Een van de jurkjes die in het najaar van 2020 viraal gaan, is de Geisha jurk. Jurken van Geisha vallen op door hun vrolijke, tijdloze design, de originele motieven, all-over prints en hun elegante uitstraling. Fijn aan een Geisha jurk is verder dat dit kledingmerk ontwerpen maakt die lang meegaan. Natuurlijk is het ook prettig dat de jurkjes van Geisha zeer acceptabel geprijsd zijn en ook voor dames met een gemiddeld inkomen prima betaalbaar zijn. Dit najaar komt Geisha met een prachtige collectie jurken, die een mix vormt van moderne designs, frisse kleuren en bijzondere prints en patronen. De kleuren die dit najaar in de mode zijn, zijn in de nieuwste collectie Geisha jurken mooi verwerkt: jurkjes met populaire kleuren als koraalrood, leemgroen, indigo en okergeel.

Ga voor vrouwelijke charme en stijl met een Aaiko jurk

Naast de Geisha jurk kun je je in het najaar van 2020 charmant en stijlvol kleden door te gaan voor een Aaiko jurk. Aaiko jurken zijn minstens zo charmant en stijlvol als de jurkjes van Gaisha. De kledinglijn Aiko is in 2006 opgericht door Pauline Brakenhoff en heeft daarna binnen no time een plek veroverd in de top van de kledingbranche voor dames. Qua kleuren en kleurcombinaties valt bij een Aaiko jurk op dat deze vaak uitgevoerd is in natuurlijke kleuren als terracotta, beige bruinig, turquoise en warm oranje of paars. Dit zijn tijdloze kleuren, die in de herfstmaanden en in de lente prachtig tot hun recht komen.

Andere trends in combinatie met jurkjes

Naast bovengenoemd trends, zijn andere modestukken helemaal in, die in combinatie met leuke jurkjes gebruikt kunnen worden. Dit najaar doen trenchcoats het goed. Verder zijn grote sjaals weer in de mode. Vergeet ook niet om een opvallende, grote riem te dragen en sieraden met parrels er in!

Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn de leukste jurkjes voor het najaar van 2020?