Nieuws

Schitterend mooi in Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad. In onze hoofdstad valt altijd wel wat te beleven en trekt dan ook mensen vanuit alle uithoeken van de wereld aan. Doordat Amsterdam zo veel mensen trekt, zijn er ook erg veel bedrijven gevestigd – dus ook bedrijven die gericht zijn op hoe je mooi wordt en blijft. In deze blog noemen we een paar bedrijven in Amsterdam in de cosmeticabranche die wij van harte aanbevelen.

C.Cosmetics

C.Cosmetics maakt gebuik van uitsluitend schone, natuurlijke cosmetica. De producten die ze verkopen zijn dus misschien wat minder bekend. De producten die ze aanbieden zijn:

  1. Alkaitis, Sophyto, Nafha, Hurraw!, pure altitude, absolution, hynt, naturelle d’argon, less is more, naïf, bemineral, freshminerals, eco cosmetics, cosmetics 27, laviesage, intensae, nuori, intelligent nutrients, soap walla en max and me.

Daarnaast bieden ze ook massages en gezichtsbehandelingen. Je kunt ze bezoeken aan de Herenstraat 30.

Annebeth Kroeskop

Annebeth Kroeskop heeft jarenlange ervaring met cosmetische behandelingen zoals botox, fillers, cryolipolyse en lasterbehandeling. Ze heeft in de Verenigde Staten gewerkt met Amy B. Lewis, professor dermatologie aan Yale University. Nog steeds blijft ze zich bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste techniek en methodes op het gebied van huidverbetering. Ze is ook geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Op haar website vind je veel voor en na foto’s, ervaringen van anderen en kun je je verder inlezen over wat ze voor jou kan betekenen. Haar praktijk zit gevestigd aan de Parnassusweg 9 in Amsterdam, natuurlijk!

Cosmania

Net als C.Cosmetics, is ook Cosmania te vinden aan de Herenstraat. Deze winkel heeft een enorm aanbod aan moisturizers, serums, scrubs, exfolianten, maskers, gezichtsprays en meer. Ze hebben ook een webwinkel waar je al je favoriete producten kunt kopen. Dan worden ze eenvoudig thuisbezorgd.

Day and Night

Het bedrijf Day and Night is zowel een kapsalon, een beautysalon als een massagesalon. Ze hebben verschillende vestigingen waar je terecht kunt voor je gewenste schoonheids- en wellnessbehandeling. Het kapsalon heeft vier vestigingen, één in de Jordaan aan de Hazenstraat, één in de Pijp aan het Gerard Douplein, één aan de Westerstraat en natuurlijk eentje in het Centrum, aan de Jonge Roelensteeg. Het beautysalon en massagesalon zijn gevestigd op hetzelfde adres, aan het Gerard Douplein in de Pijp.

Je kunt eenvoudig online een afspraak bij ze maken op hun website. Het goedwerkend systeem zorgt ervoor dat je niet hoeft te bellen.

Reacties uitgeschakeld voor Schitterend mooi in Amsterdam