Nieuws

Actief op vakantie met je vrienden!

Een gezellige vakantie met jouw vrienden bestaat natuurlijk uit veel feesten, bbq’en, bier en gezelligheid. Om het vriendenweekend optimaal te beleven horen er natuurlijk ook leuke activiteiten en uitjes bij. Wissel de feestpartijen met de mannen af met actieve bezigheden om gezond en vitaal jouw vakantie door te komen. Het is erg gezellig om samen met jouw vrienden actief erop uit te gaan. Wil je inspiratie voor welke activiteiten je kunt ondernemen? Wij hebben een aantal leuke en actieve uitjes op een rijtje gezet. Blijf gezond en vitaal op reis met de leukste uitjes.

Mountainbiken

De beste manier om van een kater af te komen, is door gelijk aan de bak te gaan. Blijf niet onnodig in bed hangen, maar ga erop uit. Tijdens een vakantie met jouw vrienden is het leuk om activiteiten te ondernemen die je normaal niet zo snel doet. Huur bijvoorbeeld mountainbikes en cross met jouw vrienden door het bos. Het is een leuke manier om actief bezig te zijn en lekker te kunnen sporten tijdens jouw vakantie. Zoek daarom of er een mountainbikeverhuur in de buurt is van jouw vakantiebestemming.

Kanovaren

Wordt het lekker weer tijdens jullie vakantie? Dan is kanovaren de beste activiteit. Vaar met een lekker zonnetje op je rug door mooie meren en rivieren. Je kunt deze activiteit goed afwisselen met een lunch voor onderweg. Neem zelf lunch mee en vaar naar een mooi plekje waar jullie kunnen aanleggen en kunnen eten. Kanovaren is een perfecte actieve bezigheid voor tijdens jullie vakantie. In zowel dorpen als steden is het mogelijk om kano’s te huren. Wat is er nu leuker dan bijvoorbeeld per kano door een historische binnenstad te varen?

Hiken

Is wandelen maar saai? Noem het hiken en iedereen doet mee. Kom uit bed en ga op pad tijdens jullie vakantie. Zoek online naar een goede route en geniet van de prachtige natuur. Hiken is een perfecte vorm van cardio en je kunt op een dag heel wat kilometers maken. Je kunt bepaalde routes kiezen die je met GPS kunt lopen en heb je echt het gevoel dat je een groot avontuur aan het beleven bent. Ken je geocashing? Dit zijn zogenaamde speurtocht routes voor volwassen waarbij je van GPS locatie naar GPS locatie loopt aan de hand van coördinaten die je tijdens de route kunt vinden. Ga op avontuur tijdens jullie weekend en hike de mooiste routes.

Een vriendenweekend wordt meestal gekenmerkt aan veel bier en veel gezelligheid. Zorg ook voor genoeg leuke en actieve uitjes voor een optimale vakantie. Je kunt veel activiteiten al van tevoren boeken en zo organiseren jullie het beste weekend uit. Creëer een ultieme vakantie samen met jouw vrienden met genoeg activiteit.

Reacties uitgeschakeld voor Actief op vakantie met je vrienden!