Nieuws

Zomerse outfit stylen

Ben jij ook helemaal klaar voor de zomer? Nog een paar maanden en dan is het weer zon, zee en strand. Of nou tenminste, voor een deel van je dag dan. Vorig jaar ben ik naar Scheveningen verhuisd en ik werk ik Den Haag. Ik weet nog dat ik vorig jaar met vriendinnen lekker elke avond na werk naar het strand ging voor een lekker hapje, leuk feestje, of om gewoon even bij te kletsen met een goed glas wijn. Wat ik me ook nog herinner is dat ik ook op dat soort dagen aan mezelf vroeg: “Maar wat doe je aan dan dat goed past voor zowel het strand als werk?”. Dit jaar heb ik mezelf voorbereid!

Het materiaal is key

Wat ik vorig jaar merkte is dat ik nog al wat moeite had met het vinden van de perfecte combinatie voor zowel werk als strand. Ik heb me gered, maar wel met de nodige stress. Gelukkig ben ik dit jaar eerder bezig met deze issues en heb mezelf dus ook al kunnen voorbereiden. 

Ik check wanneer ik ga shoppen voor mijn nieuwe zomergarderobe eerst van wat voor materiaal het product is gemaakt dat ik in mijn handen heb. Tegenwoordig wordt polyester heel veel gebruikt in zomerse kleding maar laat je niet gek maken: polyester is een stof die niet ademt. Dit betekent dat het product dat je op het punt staat te kopen geen lucht doorlaat. Voor de zomer is dit echter wel een must, zeker als je al snel te veel transpireert. Kijk dus altijd naar materialen zoals katoen, linnen of zijde voor zomerse kleding. Dit is vaak wel wat duurder, maar met de juiste verzorging van je producten zou het een leven lang mee kunnen gaan. 

Accessoires

Het lijkt zo logisch maar is het niet altijd: must have accessoires van het seizoen. De juiste oorbellen, tas of zonnebril vinden kan nog wel eens een opgave zijn. Ik ben zelf heel erg van kleur. Dit vind ik vooral fijn in mijn zonnebrillen en dan mede daarom geen genoeg krijgen van nieuwe kopen. Ik haal altijd goedkope zonnebrillen dames en raad mijn vriend aan om goedkope zonnebrillen heren te kopen bij Sunnyglasses. Deze zijn niet zo duur maar vooral wel erg leuk! Eindeloos variëren dus. 

Festival outfits stylen

Net zoals je perfecte werk- strandoutfit is het ook voor festival kleding belangrijk dat het goed gestyled is. De outfit eisen die ik hierboven al eens beschreven heb, worden perfect afgemaakt met een goede batch aan goedkope festival brillen! Omdat ik mezelf ken en nog al vaak mijn spullen kwijt raak, vind ik het fijn er hier meerdere van te hebben liggen.

 

Hopelijk kunnen jullie iets met deze tips en gaan jullie een schitterende zomer tegemoet!

Reacties uitgeschakeld voor Zomerse outfit stylen