kinderwinkel
Nieuws

Vind de geschikte kinderwinkel!

Er zijn veel kinderwinkels in Amsterdam, die zijn niet moeilijk te vinden, maar bij welke winkel kun je nou echt de leukste kleding, schoenen, knuffels, boekjes en speelgoed halen voor je kleine jongen of meisje? Je hebt natuurlijk de winkels die niet per se gericht zijn op het verkopen van kinderkleding, maar dat doen wij wel. Neem nou bijvoorbeeld de Hema en de H&M. Die winkels verkopen kinderkleding, maar zij verkopen nog veel meer dan alleen kinderkleding, dus zij zullen zich er niet in hebben verdiept wat nou echt belangrijk is voor de kleintjes en welke stoffen het beste zijn voor hun huid.

Wat is belangrijk bij een kinderwinkel?

Hoe weet je nou welke kinderwinkel in Amsterdam de leukste of de beste is? Wat is nou echt belangrijk voor een kinderwinkel? Het is belangrijk dat het personeel in de winkel goed kan opschieten met kinderen en altijd vriendelijk is. Als er een kindje zou gaan huilen en de verkoopster raakt geïrriteerd, is dit echt een no go voor kinderwinkels. Ook is het belangrijk dat de winkel niet te stijf is. Er moet ruimte zijn voor de kinderen om zich te bewegen zonder dat er breekbare objecten in de buurt staan. Ook is het belangrijk dat er iets te doen is voor de kinderen terwijl ze wachten. Een beetje speelgoed voor de kinderen om mee te spelen is altijd op z’n plek in een kinderwinkel. Wij gaan je vertellen wat wij de beste kinderwinkel van Amsterdam vinden en waarom.

Kinderwinkel in Amsterdam Broer & Zus

De kinderwinkel in Amsterdam, Broer & Zus is een heerlijke winkel in de Van Woustraat in Amsterdam. Broer & Zus is een grote winkel met veel beweegruimte, er staan geen breekbare spullen op de grond en er staat een hobbelpaard waar de kinderen mee kunnen spelen. Een hele gezellige winkel met vriendelijke medewerkers die 6 dagen per week voor u klaarstaan om een lach op uw gezicht te krijgen en om de kleintjes te voorzien van de beste kwaliteit kleding. Naast kinderkleding verkopen zij ook speelgoed en rugzakken daarnaast hebben zij voor de mama’s ook kleding, schoenen en accessoires. Ze verkopen kleding van verschillende merken zoals: Tiny Cottons, Jellycat en hun eigen merk Broer & Zus. Woont u niet in Amsterdam? Dat is geen probleem, de winkel heeft ook een eigen webshop. Kan je niet kiezen, of wil je advies voor bijvoorbeeld een cadeautje voor een pasgeboren baby’tje? Ga dan langs bij de kinderwinkel in Amsterdam of neem een kijkje op de website van de leukste kinderwinkel van Amsterdam en wat het assortiment biedt.

Reacties uitgeschakeld voor Vind de geschikte kinderwinkel!