Nieuws

Schitterende levensstijl

Schitterende mensen hebben ook een schitterende levensstijl. Daarbij bedoel ik niet allemaal glitter en glamour zoals in hollywood. Daarmee bedoel ik een gezonde levensstijl waarbij je veel beweegt en van de natuur geniet. 

Natuur

Het is enorm belangrijk om van de natuur te genieten. Allereerst omdat we niet weten hoe lang de natuur nog zo mooi blijft. Er zijn genoeg apocalyptische verhalen waarbij mensen de wereld vernietigen door alle uitvindingen en de technologie. Hoewel dit natuurlijk heel overdreven is, is het wel een feit dat de wereld aan het veranderen is. En dus ook de natuur. Geniet daarom nog maar even lekker van de huidige Nederlandse natuur. Een andere reden, is dat het gezond voor je is. Vitamine D, frisse lucht, het komt enorm ten goede van je gezondheid. Je kunt hiervoor wandelingen maken. Maar aangezien we in Nederland meer fietsen dan mensen hebben, kun je natuurlijk ook gewoon de fiets pakken! Wanneer je geen eigen fiets hebt, kun je er tegenwoordig ook een leasen. Ook wanneer je niet meer zo fit bent als vroeger, kun je gewoon een e-bike leasen. Op deze manier kun je toch van de natuur genieten door sportief bezig te zijn.

Beweging

We weten allemaal dat beweging goed voor ons is. We weten het allemaal, maar toch is het enorm moeilijk om er vaak aan te beginnen. Je het examens om voor te leren, dus kun je je kamer niet verlaten. Je moet overwerken en bent daarna zo moe, dat je gewoon wil slapen. Of je bent zo druk geweest, dat je sociale leven nu voorrang heeft. Je moet immers ook tijd besteden aan je vrienden, of niet dan? Wat je reden ook is, er is altijd wel iets waarom je op een bepaald moment niet kunt bewegen. En ik zeg bewust bewegen in plaats van sporten. Sporten is een nog groter obstakel in het dagelijks leven van mensen. Maar met bewegen bedoel ik ook gewoon lekker fietsen of wandelen. Als je echt zo druk bent, koop een hometrainer. Zorg dat je thuis lekker kunt fietsen. Op die manier kun je best ‘s avonds je serie of film kijken, maar tegelijkertijd kun je even bewegen. Dit soort trucjes zijn enorm handig om beweging in je dagelijkse routine te krijgen. Als je meer wil bewegen, laat dit dan ook aan de mensen in je omgeving weten. Wanneer je dingen bekend maakt, is het altijd makkelijker om je eraan te houden. Er komt namelijk sociale druk bij kijken, en mensen kunnen je ook helpen.

Reacties uitgeschakeld voor Schitterende levensstijl