Nieuws

Maak je woning een eyecatcher met een betonvloer

Heb je net een nieuwe woning gekocht of woon je al jaren fijn in jouw paleisje, maar kan het wel een nieuwe frisse en moderne wind gebruiken? Dan zou je er eens over na kunnen denken om een betonvloer in je huis te laten installeren. In deze tekst wordt je meegenomen in de eyecatcher onder de vloeren, namelijk een betonvloer!

Een pareltje op de grond

Voor veel mensen is een vloer uitzoeken een lastige keuze, maar meestal wordt er voor een houten vloer of laminaat gekozen. Logisch, want dit is sfeervol en onderhoudsvriendelijk. Maar ja, vrijwel iedereen heeft dat inmiddels in zijn of haar huis liggen. Dus als jij juist niet iets wilt dat iedereen al heeft, kun je een betonvloer overwegen. Het toffe van deze soort vloer is dat je het geheel kunt aanpassen naar jouw eigen stijl en smaak. Zo kun je uit veel verschillende kleuren kiezen. Ook de structuur is niet geheel onbelangrijk, want ook die kun je aanpassen naar smaak. Door dit ruime aanbod aan opties kun je het dus helemaal personaliseren en wordt jouw interieur naar een hoger niveau getild. Want eerlijk gezegd, eigenlijk is een vloer ontzettend aanwezig in je huis. Het beslaat namelijk een ontzettend groot oppervlak. Op betonvloer.nl kun je lezen welke soorten materialen je hebt en wordt ook meer ingegaan op alle verschillende kleuren. En in tegenstelling tot wat je misschien zou denken hoeft dat echt te blijven bij saaie witte en grijzige tinten. Je kunt namelijk ook gemakkelijk gaan voor een metallic tint. Door de top coating wordt de kleur en daarmee ook de vloer beschermd tegen UV-straling en slijtage.

Wat neer te zetten op die mooie vloer?

Als je eenmaal jouw droomvloer hebt gekozen, misschien wel een betonnen gietvloer G-vloeren.nl, dan kan het inrichten beginnen. Ga je voor een strakke look met een strakke bank en salontafel? Of kies je juist voor een warmere uitstraling en sfeer in je huis? Met een betonvloer kun je alle kanten op en doordat de vloeren neutraal van kleur kunnen zijn, kun je ook nog eens na een tijd gemakkelijk wisselen. Zo kun je die leuke rode bank, helemaal passend met de ondertoon van je vloer, gemakkelijk verruilen voor een donkerbruin of paars exemplaar. Maar ook met leuke kussens, die de juiste ondertoon hebben qua kleur, kun je al veel verschil maken. Hierdoor krijgt je vloer ook weer een nieuwe uitstraling!

Reacties uitgeschakeld voor Maak je woning een eyecatcher met een betonvloer